Vyhlásené obstarávanie

Dodávka čerstvého mäsa a mäsových výrobkov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum sociálnych služieb Slniečko
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
52 659,15
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
22. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
2. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
CSS Slniečko, Oščadnica 1464, 023 01 Oščadnica
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienku účasti týkajúcu a osobného postavenia podľa § 32 od. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní – musí byť oprávnený dodávať tovar, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. Uchádzač k cenovej ponuke priloží v pdf (naskenovanej) forme: 1. Prílohu č. 1 Čerstvé mäso a mäsové výrobky, s doplnenými cenami, fakturačnými údajmi uchádzača, opečiatkované, podpísané 2. Príloha č. 2 Vyhlásenie uchádzača - doplnené, podpísané a opečiatkované. 3. Potvrdenie o registrácii prevádzkarne podľa z. č. 39/2007 Z. z. v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štát. orgánu s výrobou, skladovaním, uvádzaním na trh a distribúciou predmetu zákazky 4. Platné rozhodnutie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo príslušnej regionálnej veterinárnej a potravinovej správy o schválení prevádzky uchádzača na činnosť rozrábania čerstvého mäsa, jeho skladovanie uvádzanie na trh a jeho vývoz do členských štátov EÚ. Od víťazného uchádzača objednávateľ bude požadovať doložiť potvrdenie o spôsobilosti vozidla na prepravu mäsa a mäsových výrobkov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ponuky uchádzačov, ktoré budú predložené v súlade s výzvou na predkladanie ponúk, budú zoradené do poradia, pričom na prvom mieste bude ponuka uchádzača, ktorý predložil najnižšiu cenu a na poslednom mieste bude ponuka uchádzača, ktorý predložil najvyššiu cenu. Ako úspešný uchádzač bude vyhodnotený ten uchádzač, ktorého ponuka sa umiestnila ako 1. v poradí.

Opis obstarávania

Dodávka čerstvého mäsa a mäsových výrobkov, k zabezpečeniu dennej prípravy stravy pre klientov, cudzích stravníkov a zamestnancov zariadenia. Bližšie informácie sú uvedené vo Výzve na predkladanie ponúk, vrátane príloh.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.