Vyhlásené obstarávanie

Múzeum konope – vybavenie a zariadenie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Veľký Horeš
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
44 396,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39290000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
31. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
10. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
10. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ak uchádzač nie je platiteľom DPH, uvedie navrhovanú cenu celkom. Skutočnosť, že nie je platiteľom DPH, uvedie v ponuke.
  • Uchádzačom navrhovaná celková cena za dodanie požadovaného predmetu zákazky, uvedená v ponuke uchádzača, bude vyjadrená v eurách (EUR). Navrhovanú celkovú cenu uchádzača za predmet zákazky tvorí súčet celkových cien všetkých položiek. Uchádzač musí v cene uviesť pre každú požadovanú položku aj jednotkovú cenu. Celkovú cenu za predmet zákazky uvedie uchádzač v Návrhu na plnenie kritérií na vyhodnotenie ponúk. Navrhovaná celková cena za predmet zákazky musí obsahovať cenu, ktorá zohľadní požiadavky na predmet zákazky, ktoré sú uvedené v bode 7. Opis predmetu zákazky tejto Výzvy. Ak je uchádzač platiteľom dane z pridanej hodnoty (ďalej len „DPH“), navrhovanú zmluvnú cenu uvedie v zložení: * navrhovaná cena bez DPH, * sadzba DPH a výška DPH, * navrhovaná cena vrátane DPH.
  • Svoj návrh na plnenie kritérií uchádzač uvedenie do formulára (Príloha č. 5 – Návrh na plnenie kritérií).
  • Verejný obstarávateľ zvolil pre vyhodnotenie ponúk zadávanej zákazky postup na základe najnižšej ceny. Úspešným uchádzačom sa stane ten uchádzač, ktorého platná ponuka bude mať najnižšiu celkovú cenu za predmet zákazky v EUR s DPH. Na prvom mieste sa umiestni úspešný uchádzač. Poradie ostatných uchádzačov s neúspešnými ponukami bude zoradené podľa: Celková cena za predmet zákazky v EUR s DPH vypočítanej podľa tejto Výzvy na predkladanie ponúk od najnižšej po najvyššiu hodnotu Celkovej ceny za predmet zákazky v EUR s DPH.
  • Uchádzač predloží svoj návrh na plnenie kritérií prostredníctvom IS EVO.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie, montáž, osadenie, inštalácia vybavenia a zariadenia pre múzeum konope. Detailná technická špecifikácia je uvedená v: Príloha č. 1 - Podporná dokumentácia Prílohe č. 2 - Cenová a technická špecifikácia predmetu zákazky

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať prostredníctvom elektronickej platformy IS EVO na stránke: https://eplatforma.vlada.gov.sk/?csrt=13213353089088662658 V rámci dodržania princípu rovnakého zaobchádzania so záujemcami a princípu transparentnosti, verejný obstarávateľ určil vyššie uvedený spôsob komunikácie a na iný spôsob komunikácie verejný obstarávateľ nebude brať zreteľ ak verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch neujasnil iný individuálny spôsob komunikácie v osobitných prípadoch. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Uchádzač je svojou ponukou viazaný počas lehoty platnosti ponúk, t.j. do 31.12.2023. 3. Elektronická aukcia sa nepoužije.