Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia nemocnice – USG prístroj


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Dolnooravská nemocnica s poliklinikou MUDr. L. Nádaši Jégého Dolný Kubín
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
105 330,03
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33112000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
2. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
14. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
14. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Nemocničná 1944/10, 026 14 Dolný Kubín, Riaditeľstvo DONsP
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

1. § 34 ods. 1 písm. m) ZVO ak ide o tovar, ktorý sa má dodať, 1. vzorkami, opismi alebo fotografiami, ktorých pravosť musí byť overená, ak to verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ vyžaduje alebo 2. certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač musí preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť predložením dokladov / dokumentov podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona o verejnom obstarávaní: 18.3.1. § 34 ods. 1 písm. m) ZVO – vyžaduje sa (minimálna požadovaná úroveň): - produktový list / katalógový list / prospektový list, resp. iný informačný materiál obsahujúci všetky deklarované technické údaje vyplývajúce z Prílohy č. 1 – Technická špecifikácia týchto súťažných podkladov. Tieto požadované doklady je potrebné predložiť a v samotných dokladoch vyznačiť technické údaje, tak, aby komisia dokázala vyhodnotiť plnenie deklarovaných minimálnych technických parametrov tovaru, poprípade uchádzač má možnosť uviesť do Prílohy č. 1, do stĺpca Konkrétny parameter stranu dokumentu /dokladu/, kde sa nachádza požadovaný technický údaj a - CE certifikát alebo potvrdenie s jasne identifikovateľnými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Tento požadovaný doklad je postačujúce predložiť vo forme neoverenej kópie.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je dodávka nového plne digitalizovaného prístroja určeného na vysokokvalitné transkraniálne a extrakraniálne vyšetrovanie, vrátane súvisiacich služieb ako súčasť projektu: Zvýšenie efektivity poskytovaných služieb prostredníctvom modernizácie Dolnooravskej nemocnice s poliklinikou MUDr. L. N. Jégého, s kódom výzvy: IROP-PO2-SC213-2022-91.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vyhodnotiť splnenie podmienok účasti a splnenie požiadaviek na predmet zákazky po vyhodnotení kritérií na vyhodnotenie ponúk, 2. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vyhodnotiť splnenie podmienok účasti a splnenie požiadaviek na predmet zákazky len u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení kritérií na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí, 3. Verejný obstarávateľ na základe doručených ponúk určí poradie uchádzačov; od najnižšej celkovej ceny v EUR s DPH (ponuka sa umiestni na prvom mieste) po najvyššiu celkovú cenu v EUR s DPH (najvyššie poradie určené podľa počtu doručených ponúk) a vyhodnotí splnenie zadefinovaných podmienok účasti vo Výzve na predkladanie ponúk a požiadaviek na ponuku uchádzača, ktorý sa svojou cenovou ponukou umiestnil na 1. mieste v poradí. 4. Súťažné podklady s prílohami sú dostupné v Profile obstarávateľa. 5. Vyhradenie zákazky podľa § 108 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní: Neuplatňuje sa.