Vyhlásené obstarávanie

Ovocie, zelenina a zemiaky pre ŠJ Strednej odbornej školy dopravnej


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredná odborná škola dopravná, Zelená 2, Martin-Priekopa
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
27 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
03200000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
23. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
4. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
4. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Stredná odborná škola dopravná, Zelená 2, 036 08 Martin-Priekopa
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Spôsob vyhodnotenia ponúk a) úspešným uchádzačom sa stane ten uchádzač, ktorý predloží najnižšiu zmluvnú cenu celkom s DPH. Poradie ostatných uchádzačov sa určí podľa ceny vzostupne od 1 po „x“, pričom „x“ je číslo zodpovedajúce počtu vyhodnocovaných ponúk, b) úspešný uchádzač má sídlo rozpracovania mäsa vzdialené maximálne 20 km od kupujúceho - v prípade objednávky v mimoriadnej situácii dovezie dodávateľ tovar max. do 1 hodiny, c) úspešný uchádzač predloží platné osvedčenie o schválení prevádzky d) uprednostňujeme regionálnych dodávateľov e) VO neumožňuje záujemcom predložiť variantné riešenia f) ostatné ponuky budú vyhodnotené ako neúspešné, g) do hodnotenia ponúk budú zaradené len také ponuky, ktoré splnili všetky požiadavky uvedené vo výzve na predkladanie ponúk, čo sa však netýka formálnych nedostatkov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • 19.1 Verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuky z hľadiska splnenia požiadaviek verejného obstarávateľa na predmet zákazky a vylúči ponuky, ktoré nespĺňajú požiadavky na predmet zákazky uvedené v tejto výzve. 19.2 Všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote predkladania ponúk, bude zaslané oznámenie o výsledku vyhodnotenia ponúk. 19.3 V prípade, ak úspešných uchádzač odstúpi od svojej ponuky, verejný obstarávateľ môže uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý sa umiestnil ako druhý v poradí. 19.4 Všetky výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi. 19.5 Verejný obstarávateľ môže zrušiť použitý postup verejného obstarávania z nasledovných dôvodov: a) nebude predložená ani jedna ponuka, b) ani jeden uchádzač nesplní podmienky účasti, c) ani jedna z predložených ponúk nebude zodpovedať požiadavkám určeným v tejto výzve d) všetky ponuky uchádzačov budú mať vyššiu cenu ako je predpokladaná hodnota zákazky určená verejným obstarávateľom e) zmenia sa okolnosti, za ktorých sa toto verejné obstarávanie vyhlásilo

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania je dodávanie potravín CPV: 03200000 -3 Obilniny, zemiaky, zelenina, ovocie a orechy v najvyššej kvalite podľa požiadavky verejného obstarávateľa v týchto súťažných podkladoch a v súlade s platnou legislatívou SR a EÚ.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.