Vyhlásené obstarávanie

„Zametací, umývací a čistiaci stroj pre MÚPB“.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská čast Bratislava - Podunajské Biskupice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
34144430-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
23. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
4. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
4. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestny úrad Bratislava Podunajské Biskupice - elektronicky prostredníctvom IS ePVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom bude ten uchádzač, ktorého ponuka v plnom rozsahu spĺňa podmienky stanovené touto výzvou a zároveň ponúkne najnižšiu celkovú zmluvnú cenu v eurách vrátane DPH. V prípade, že by boli uchádzačmi predložené ponuky s rovnakou celkovou zmluvnou cenou, úspešným uchádzačom bude ten uchádzač, ktorého ponuka bola doručená skôr.
  • KRITÉRIUM: Najnižšia cena v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je kúpa zametacieho, umývacieho a čistiaceho stroja pre miestny úrad mestskej časti Podunajské Biskupice. Stručný opis predmetu zákazky: „Zametací, umývací a čistiaci stroj pre MÚPB“. Podrobná technická špecifikácia je uvedená v prílohe č. 2 ku kúpnej zmluve.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať žiadnu z predložených ponúk v prípade, že navrhovaná ponuková cena výrazne prekročí rozpočet verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zmeniť podmienky obstarávania alebo obstarávanie zrušiť v prípade ak: - ani jedna z predložených ponúk nebude zodpovedať požiadavkám stanovených v tejto výzve, - sa zmenili okolnosti, za ktorých bolo toto obstarávanie vyhlásené, Uchádzači nemajú nárok na náhradu nákladov spojených s účasťou v predmetnom obstarávaní. V prípade potreby si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo požiadať uchádzača o vysvetlenie ponuky, prípadne doplnenie informácii a dokladov k predloženej ponuke. Verejný obstarávateľ ma na uvedený predmet zákazky vyčlenené v rozpočte 76 000,- €. Bližšie informácie sú uvedené vo výzve na predloženie ponúk.