Vyhlásené obstarávanie

Oprava klimatizačných jednotiek a vzduchotechniky FunGlass


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
23 624,70
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50730000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
23. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
23. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne Študentská 2 911 50 Trenčín
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže, že v priebehu predchádzajúcich 3 rokov odo dňa vyhlásenia tohto verejného obstarávania poskytoval služby rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky v minimálnej súhrnnej hodnote 20.000 EUR bez DPH, z toho aspoň jednu úspešnú poskytnutú službu rovnakého alebo podobného charakteru v minimálnej hodnote 10.000 EUR bez DPH.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ zoradí ponuky od najnižšej po najvyššiu a vyhodnotí splnenie požiadaviek na predmet zákazky a podmienky účasti u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. Verejný obstarávateľ označí za úspešnú ponuku tú, ktorá bude zo všetkých predložených ponúk najlacnejšia, ktorá spĺňa požiadavky na predmet zákazky a stanovené podmienky účasti a ďalšie požiadavky verejného obstarávateľa uvedené vo výzve.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je oprava klimatizačných jednotiek a vzduchotechniky v zmysle Prílohy č. 4. Výzvy na predloženie cenovej ponuky.

Doplňujúce informácie

OSOBNÉ POSTAVENIE 1.1.Tohto verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia vymedzené v ustanovení § 32 ods. 1 ZVO. 1.2.Spôsob preukázania splnenia podmienok v zmysle § 32 ods. 1 ZVO: 1.2.1.Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti osobného postavenia svojím zápisom v zozname hospodárskych subjektov, ktorý vedie Úrad pre verejné obstarávanie (ďalej len ZHS) v súlade s § 152 ZVO. 1.2.2.Uchádzač, ktorý nie je zapísaný v ZHS podľa § 152 ZVO preukáže splnenie podmienok účasti osobného postavenia dokladmi v súlade s § 32 ods. 2 ZVO 1.3.Podrobnosti k podmienkam účasti osobného postavenia a ich preukazovaniu sú uvedené v § 32 ZVO. Ekonomické a finančné postavenie: Nevyžaduje sa Technická a odborná spôsobilosť Zoznam a krátky opis podmienok: Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač preukáže, že v priebehu predchádzajúcich 3 rokov odo dňa vyhlásenia tohto verejného obstarávania poskytoval služby rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky v minimálnej súhrnnej hodnote 20.000 EUR bez DPH, z toho aspoň jednu úspešnú poskytnutú službu rovnakého alebo podobného charakteru v minimálnej hodnote 10.000 EUR bez DPH.