Vyhlásené obstarávanie

Dodávka a montáž sústavy 2 ks plynových kotlov pre vykurovanie budovy Okresného súdu Nové Zámky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Okresný súd Nové Zámky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
12 900,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
44621200-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
15. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
24. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
24. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk, t. j. sprístupnenie elektronických ponúk v systéme IS EVO sa uskutoční podľa § 52 zákona o verejnom obstarávaní. Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie ponúk sa uskutoční v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk systémom IS EVO prostredníctvom funkcionality on-line sprístupnenia ponúk
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať osobné postavenie podľa § 32 ods. 1 zákona ZVO: 1. písm. e) – uchádzač je oprávnený poskytovať služby, dodávať tovary alebo stavebné práce, ktoré sú predmetom zákazky, 2. písm. f) – nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v SR alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. b) Verejný obstarávateľ oznamuje, že záujemca v súlade s § 32 ods. 3 ZVO nie je povinný preukázať v procese verejného obstarávania predloženie dokladov spôsobom uvedenom v § 32 ods. 2 z dôvodu, že verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje o osobnom postavení z informačných systémov verejnej správy. Uchádzač je povinný predkladať doklady podľa § 32, ods. 2, písm. f) ZVO - uchádzač predloží vyplnené a oprávnenou osobou podpísané čestné vyhlásenie.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ vyhodnotí predložené ponuky podľa kritéria: najnižšia cena za celý predmet zákazky v mene EUR vrátane DPH. Ako úspešný (prvý v poradí) bude vyhodnotený uchádzač, ktorý splní podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní a predloží za celý predmet zákazky najnižšiu cenu spolu s DPH v mene EUR alebo konečnú najnižšiu cenu u neplatiteľov DPH, s váhou kritéria najnižšej ceny 100 %. Najnižšou cenou sa rozumie: najnižšia cena v ponuke zo všetkých predložených ponúk. Predkladá sa a vyhodnocuje cena za celý predmet zákazky s DPH, u neplatiteľov DPH konečná cena celkom za celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je komplexná dodávka a montáž sústavy 2 ks plynových kondenzačných kotlov s kaskádovými modulmi, s minimálnym výkonom jedného kotla v rozsahu 99-105 kW. Súčasťou dodania predmetu zákazky je aj demontáž 2 ks pôvodných plynových kotlov a ich likvidácia v súlade s platnou legislatívou. Výmena plynových kotlov bude prebiehať spôsobom priamej výmeny pôvodných 2 ks kusov za nové, bez potreby ďalších výrazných úprav plynovej kotolne. Okresný súd má záujem výmenu pôvodných plynových kotlov za kondenzačné plynové kotle novej generácie, s významnou úsporou, dlhým cyklom životnosti a efektívnej prevádzky, ktoré si na nasledujúce obdobie životnosti udržia konštantne vysokú energetickú účinnosť, bezpečnosť v prevádzke a nízke náklady na údržbu. Nové plynové kotle musia byť kompatibilné s vybavením v súčasnosti používanej plynovej kotolne v budove verejného obstarávateľa a s jej všetkými ovládacími prvkami !

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku z predložených ponúk v prípade, že predložené ponuky nebudú prijateľné pre verejného obstarávateľa, alebo budú v rozpore s finančnými prostriedkami určenými pre uvedený predmet zákazky. Predložením ponuky uchádzač potvrdzuje súhlas s podmienkami výzvy na predloženie ponuky. Verejný obstarávateľ sa zaväzuje, že osobné údaje poskytnuté zo strany uchádzača budú spracovávané a chránené podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.