Vyhlásené obstarávanie

Odber a likvidácia kalov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Liptovská vodárenská spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 869 894,48
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90513000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
16. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
12. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk je verejné a bude prebiehať výlučne elektronickou formou, prostredníctvom funkcionality systému ERANET.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona - zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona.

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň štandardov – [podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona]: Uchádzač predloží zoznam poskytnutých služieb rovnakého alebo podobného predmetu v závislosti od charakteru hlavného predmetu zákazky v minimálnom objeme v kumulatívnej hodnote 1.000.000,00 EUR bez DPH za obdobie predchádzajúcich 3 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania. Obstarávateľ odporúča aby Zoznam poskytnutých služieb obsahoval minimálne: • identifikáciu odberateľa (obchodné meno a adresa), • názov a stručný opis predmetu zákazky, • objem kalu odobratého na zhodnotenie a zhodnoteného (v tonách), • cenu za poskytnutú službu v eur bez DPH, • termín poskytnutia služby, • meno, funkcia a kontakt na osobu odberateľa, u ktorej si bude možné uvedené údaje overiť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. f) zákona - ak ide o zložité služby alebo služby určené na osobitné účely, kontrolou technickej spôsobilosti uchádzača alebo záujemcu poskytujúceho služby vykonanou verejným obstarávateľom alebo obstarávateľom alebo v jeho mene príslušným orgánom v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača alebo záujemcu a so súhlasom tohto orgánu; ak je to potrebné,

Popis podmienky účasti:

Nakoľko ide o zložité služby, obstarávateľ požaduje predložiť doklad, že uchádzač má oprávnenie na likvidáciu odpadu kategórie 19 08 05 – kaly z čistenia komunálnych odpadových vôd.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. h) zákona: uvedením opatrení environmentálneho manažérstva, ktoré uchádzač alebo záujemca použije pri plnení zmluvy, ktorej predmetom je uskutočnenie stavebných prác v nadväznosti na § 36 zákona o verejnom obstarávaní.

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň štandardov – [podľa § 34 ods. 1 písm. h) zákona]: Obstarávateľ požaduje predloženie platného certifikátu systému environmentálneho manažérstva zodpovedajúceho EN ISO 14 001. Obstarávateľ uzná aj ekvivalent a rovnocenný certifikát vydaný orgánmi z iných členských štátov, resp. prijme aj iné dôkazy predložené uchádzačom o zabezpečení systému environmentálneho manažérstva, avšak musia byť rovnocenné opatreniam na zabezpečenie environmentálneho manažérstva podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. j) zákona - údajmi o strojovom, prevádzkovom alebo technickom vybavení, ktoré má uchádzač alebo záujemca k dispozícií na uskutočnenie stavebných prác alebo na poskytnutie služby

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň štandardov – [podľa § 34 ods. 1 písm. j) zákona]: Obstarávateľ požaduje predložiť zoznam s údajmi o strojoch a technickom vybavení, ktoré má uchádzač k dispozícií na poskytnutie služby: 3.1 minimálne jedno zberové vozidlo na odvoz kalu, 3.2. minimálne jedno strojové zariadenie na naloženie kalu. Obstarávateľ požaduje predložiť overené kópie technických preukazov vozidla a strojového vybavenia vo vlastníctve uchádzača, v prípade nájmu vozidla a strojového vybavenia úradne overenú fotokópiu nájomnej zmluvy.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena za 1 tonu kalu (súčet položky „odber, naloženie a preprava“ a položky „zneškodnenie“), vypočítaná a vyjadrená v eurách bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výber poskytovateľa služieb pre nakladanie a prepravu odpadov z čistenia komunálnych odpadových vôd z ČOV Liptovský Mikuláš a jeho následné zhodnocovanie alebo zneškodňovanie v zmysle platnej legislatívy v zmluvnom období. Kaly v stabilizovanej forme patria v zmysle katalógu odpadov do kategórie č. 19 08 05. Obstarávateľ zhromažďuje odpad na ČOV Liptovský Mikuláš. Poskytovateľ služby pri príchode do areálu ČOV odváži auto na váhe obstarávateľa nachádzajúcej sa v areáli ČOV, následne naloží odpad a pred opustením areálu naložené auto opätovne odváži. Doklad o vážení si prevezme od dispečera objednávateľa. Odhadovaná ročná produkcia kalu je 11 700 ton. Požadovaný týždenný vývoz je 225 ton.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.