Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie služieb údržby a podpory prevádzky bankového informačného systému a vytváranie čiastkových diel pre Eximbanku


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Exportno-importná banka Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 351 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72267000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
24. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
20. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
20. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Sídlo verejného obstarávateľa
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Zoznam dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona Verejný obstarávateľ požaduje od Uchádzača predložiť zoznam dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb, pričom Verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch bližšie uvádza minimálnu požadovanú úroveň štandardov k technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Certifikát systému manažérstva kvality

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. d) Zákona o verejnom obstarávaní, Verejný obstarávateľ požaduje predložiť doklad podľa § 35 zákona vo väzbe na podmienku účasti podľa § 34 ods. 1 písm. d) zákona, pričom Verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch bližšie uvádza minimálnu požadovanú úroveň štandardov k technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Kľúčoví experti

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) Zákona o verejnom obstarávaní, Verejný obstarávateľ požaduje od Uchádzača predložiť údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy a/alebo riadiacich zamestnancov, formou profesijného životopisu príslušného kľúčového experta alebo ekvivalentného dokladu, pričom Verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch bližšie uvádza minimálnu požadovanú úroveň štandardov k technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným sa stane ten uchádzač, ktorého ponuke bude pridelených 100 bodov a podľa zostaveného poradia sa umiestni na prvom mieste. Poradie ostatných ponúk bude zostupné, podľa počtu pridelených bodov.
  • Úspešný bude ten uchádzač, ktorý predloží v ponuke za zhotovenie predmetu zákazky najnižšiu cenu a dosiahne najvyššie bodové ohodnotenie. Maximálny počet bodov 100 sa pridelí ponuke uchádzača s najnižšou navrhovanou cenou. Pri ostatných ponukách sa počet bodov určí ako podiel najnižšej navrhovanej ceny a navrhovanej ceny posudzovanej ponuky, prenásobený maximálnym počtom bodov pre uvedené kritérium (100 bodov). Takto vypočítané hodnoty bodov ostatných ponúk sa zaokrúhlia na dve desatinné miesta.

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania je úprava (upgrade) a aplikačný rozvoj BIS, jeho aplikačná podpora, konzultácie a školenia na základe objednávky čiastkových diel Verejného Obstarávateľa. Pod úpravou (upgradom) a aplikačným rozvojom sa rozumie najmä zavádzanie nových produktov, zmeny existujúcich produktov, zavádzanie novej funkcionality a zmeny existujúcej funkcionality systému.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.