Vyhlásené obstarávanie

Realizácia prieskumných geotermálnych vrtov GTŽ-1 a GTŽ-2


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
PW geoenergy a. s.
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
20 000 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45120000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Rokovacie konanie so zverejnením výzvy na súťaž/súťažné obstarávanie s rokovacím konaním
Dátum vyhlásenia:
7. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
Dátum neuvedený
Dátum otvárania ponúk:
Dátum neuvedený
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Záujemca musí spĺňať všetky stanovené podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia uvedené v ustanovení §32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len "ZVO"). Záujemca preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 2, 4 a 5 ZVO. Splnenie podmienok účasti môže záujemca preukázať: - doložením dokladov v zmysle § 32 ods. 2 ZVO alebo - zápisom v zozname hospodárskych subjektov v zmysle §152 ZVO alebo - jednotným európskym dokumentom (ďalej len "JED") podľa § 39 ods. 1 ZVO, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti. Vzhľadom na dvojkolový súťažný postup si obstarávateľ vyhradzuje právo od záujemcov vyžadovať doklad, resp. doklady nahradené JED-om pred zaslaním výzvy na predloženie ponuky. Obstarávateľ informuje, že hospodársky subjekt môže vyplniť len oddiel "Globálny údaj pre všetky podmienky účasti" časti IV JED-u bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED-u. Obstarávateľ ako pomôcku pre záujemcov na vyplnenie JED-u uverejní v profile obstarávateľa ako súčasť dokumentov k zákazke aj JED vo formáte .xml vygenerovaný obstarávateľom, ktorý bude obsahovať vyplnenú Časť I.: Informácie týkajúce sa postupu verejného obstarávania a verejného obstarávateľa alebo obstarávateľa, ako aj výber jednotlivých polí formulára predstavujúcich jednotlivé podmienky účasti stanovené obstarávateľom v tomto rokovacom konaní so zverejnením, ktoré má záujemca vyplniť. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Finančné a ekonomické postavenie sa preukazuje predložením dokumentov podľa §33, ods.1). Minimálna požadovaná úroveň štandardov: b) Potvrdenie o poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone povolania - Potvrdenie alebo kópia poistnej zmluvy na škody spôsobené pri výkone činnosti v objeme min 5 mil. EUR. d) Prehľad o celkovom obrate 60 mil. EUR za posledné tri (3) hospodárske roky, za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti. Dokument na predloženie účtovná závierka.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 ZVO. Uvedenú podmienku účasti preukazuje záujemca predložením zoznamu dodávok prác za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Záujemca musí preukázať, § 34 ods. 1 písm. b) za predchádzajúcich 5 rokov dodal práce - aspoň 1 geotermálny vrt do hĺbky najmenej 3 500 metrov. § 34 ods. 1 písm. d) vrtná súprava, ktorú ma k dispozícii na účely plnenia tejto Zmluvy budú schopné vŕtať do požadovanej maximálnej hĺbky 4 000 metrov v zmysle Technickej dokumentácii s možnosťou prehĺbenia vrtu o ďalších 100 m. Požadovaná nosnosť na háku použitej vrtnej súpravy je minimálne 300 t. Objednávateľ je oprávnený kedykoľvek vykonať kontrolu vrtnej súpravy, ktorá bude použitá pri zhotovovaní Diela.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia prieskumného vertikálneho geotermálneho vrtu GTŽ-1 do konečnej hĺbky 4000 m s možnosťou prehĺbenia o ďalších 100 m za účelom odberu geotermálnej vody (produkčný vrt) a druhého prieskumného usmerneného geotermálneho vrtu GTŽ-2 do konečnej vertikálnej hĺbky 3400 m (meraná hĺbka cca 3992 m) za účelom reinjektáže tepelne využitej geotermálnej vody (reinjektážny vrt) na parcele č. 2372 v katastrálnom území Lovča, okres Žiar nad Hronom, Banskobystrický kraj, Slovensko.

Doplňujúce informácie

1. V prípade, ak potvrdí záujem o účasť v súťaži skupina dodávateľov, členovia skupiny splnomocnia jedného člena ako zástupcu, ktorý bude písomne splnomocnený všetkými ostatnými členmi skupiny na zastupovanie v súťaži a pre komunikáciu s obstarávateľom. Takéto písomné splnomocnenie predloží záujemca spolu s ostatnými dokladmi na preukázanie splnenia podmienok účasti. Úkony splnomocneného zástupcu za skupinu dodávateľov budú voči obstarávateľovi záväzné. 2. Podľa § 39 ods. 1 ZVO splnenie podmienky účasti možno preukázať jednotným európskym dokumentom (ďalej len "JED"), ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti. Vzhľadom na viackolový súťažný postup si obstarávateľ vyhradzuje právo od záujemcov vyžadovať doklad, resp. doklady nahradené JED-om pred zaslaním výzvy na predloženie ponuky. Obstarávateľ informuje, že hospodársky subjekt môže vyplniť len oddiel časti IV JED-u bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED-u. 3. Ponuky, návrhy a ďalšie doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v zmysle ustanovení § 21 ods. 6 ZVO. 4. Komunikácia a výmena informácií sa uskutočňuje elektronicky prostredníctvom systému ERANET dostupnom na https://ssd.eranet.sk. Podmienky uskutočňovania elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 5. Predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným obstarávaním, obstarávaním inovácií, ani obstarávaním zameraným na sociálne aspekty. 6. Vysvetlenie k Lehote, dokedy ponuka musí zostať viazaná - V zmysle súťažných podkladov je lehota viazanosti ponúk stanovená do 12 mesiacov od uplynutia lehoty na predkladanie konečných ponúk.