Vyhlásené obstarávanie

Prenosné hasiace prístroje


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
160 805,26
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
35111320-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
7. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
10. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality JOSEPHINE na to určenej, umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie Miesto otvárania ponúk: Online verejné otváranie ponúk sa uskutoční na internetovej adrese (URL): https://josephine.proebiz.com/sk/tender/49953/summary
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Hodnotí sa celková cena za predmet zákazky v EUR s DPH uvedená v ponuke a ktorá je výsledkom súčtu celkových cien položiek podľa Štruktúrovaného rozpočtu ceny, ktorý je prílohou č.3 SP, v zmysle špecifikácie predmetu zákazky uvedenej v prílohe č.1 SP a v obchodných podmienok uvedených v prílohe č.2 SP (porovnávací parameter - najnižšia cena). Celková cena položky je výsledkom súčinu jednotkovej ceny položky a množstva pri danej položke. Štruktúrovaný rozpočet ceny uchádzač predloží v ponuke vyplnením jednotkových cien položiek v elektronickom ponukovom formulári v systéme JOSEPHINE a tiež vyplnením jednotkových cien do Štruktúrovaného rozpočtu ceny, ktorý je prílohou č.3 SP. Neuvedenie jednotkovej ceny niektorej položky v rozpočte bude znamenať, že ponuka uchádzača je neúplná a nespĺňa požiadavky verejného obstarávateľa na predmet zákazky. Uchádzačom navrhovaná jednotková cena za každú položku predmetu zákazky musí byť uvedená v EUR, matematicky zaokrúhlená na dve desatinné miesta. Štruktúrovaný rozpočet ceny s uvedením cien úspešného uchádzača sa stane súčasťou zmluvy uzavretej s úspešným uchádzačom.

Výsledky

Prenosné hasiace prístroje

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú hasiace prístroje určené do vozidiel Hasičského záchranného zboru na doplnenie výbavy, prípadne na výmenu za prístroje po životnosti. Prenosný hasiaci prístroj práškový 6 kg a prenosný penový 6 l hasiaci prístroj bude určený na plnenie úloh Hasičského a záchranného zboru pre modul pátracích a záchranárskych činností stredného rozsahu v mestskom prostredí na vykonávanie záchranných prác po hromadnom nešťastí v súlade s medzinárodnou metodikou INSARAG. • prenosný hasiaci prístroj práškový 6 kg 3350 ks (z toho 7 ks projekt moduly) • prenosný hasiaci prístroj snehový 5 kg 1200 ks • prenosný hasiaci prístroj penový 6 l 12 ks (projekt moduly) • prenosný práškový hasiaci prístroj 1 kg 1667 ks • držiak na hasiaci prístroj chrómový 19 ks (projekt moduly)

Doplňujúce informácie

Doplňujúce informácie: 1.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii so záujemcami / uchádzačmi postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania elektronického prostriedku JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami / uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania. JOSEPHINE je na účely tohto verejného obstarávania softvér pre elektronizáciu zadávania verejných zákaziek. JOSEPHINE je webová aplikácia na doméne https://josephine.proebiz.com 2. Verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a k prípadným všetkým doplňujúcim podkladom. Súťažné podklady a prípadné vysvetlenie alebo doplnenie súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie budú verejným obstarávateľom zverejnené v elektronickom prostriedku JOSEPHINE na adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/49953/summary 3. Z uvedeného dôvodu verejný obstarávateľ tieto dokumenty záujemcom nezasiela. Zároveň verejný obstarávateľ v Profile verejného obstarávateľa na stránke Úradu pre verejné obstarávanie http://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/239 uverejňuje priamy odkaz na informácie a dokumenty. 4.Komunikačným jazykom v tejto verejnej súťaži je slovenský jazyk. 5.Vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti, verejný obstarávateľ bezodkladne oznámi najneskôr 6 dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že žiadosť o vysvetlenie bude doručená elektronicky funkcionalitou JOSEPHINE dostatočne vopred. 6. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 7. Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky neupravené v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. 8. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ak ich konečným užívateľom je osoba uvedená v § 11 ods.1 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní.