Vyhlásené obstarávanie

Projekt Medzinárodné partnerstvo mládežníckeho športu - International Youth Sport Partnership - propagácia, štúdie, preklady


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
AKADEMIK TU KOŠICE
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
74 100,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
92111200-4
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. December 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Január 2016
Dátum otvárania ponúk:
5. Január 2016
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
SM CONSULT, s.r.o., Klokočov 45, 072 36
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je tvorba štúdií, systému propagácie a prekladov do anglického a ukrajinského jazyka v rámci projektu Medzinárodného partnerstva mládežníckeho športu v rozsahu: 1. Štúdie: a) vytvorenie štúdie koncepcie rozvoja akademických športov v kontexte cezhraničnej spolupráce b) vytvorenie štúdie koncepcie rozvoja jachtingu na vodnej nádrži Donmaša c) vytvorenie štúdie koncepcie rozvoja snowboardingu v konte cezhraničnej spolupráce 2. Propagácia: a) vytvorenie (analýza, tvorba obsahu, grafický návrh, zabezpečenie podkladov a jazykových mutácií - anglická, ukrajinská) propagačných a dokumentačných videí a fotografií, b) vytvorenie (analýza, tvorba obsahu, grafický návrh, zabezpečenie podkladov a jazykových mutácií anglická, ukrajinská) webového portálu, c) správa a priebežná aktualizácia webového portálu, d) návrh a vytvorenie (analýza, tvorba obsahu, grafický návrh, zabezpečenie podkladov a jazykových mutácií anglická, ukrajinská) internetovej aplikácie virtuálny športový sprievodca, e) vytvorenie (analýza, tvorba obsahu, grafický návrh, zabezpečenie podkladov a jazykových mutácií anglická, ukrajinská), výroba a dodanie propagačných informačných predmetov a materiálov 3. Preklady - preklady dokumentov a podkladov spracovaných v rámci štúdií a propagácie (videí, webu, tlačených materiálov,...) Plnenie projektu sa predpokladá počas obdobia 15 mesiacov. Pri plnení predmetu zákazky sa požaduje osobný a elektronický kontakt priebežne počas celého plnenia projektu, účasť na akciách projektu konaných na Slovensku a na Ukrajine., zabezpečenie všetkých informácií a podkladov potrebných pre plnenie predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Projekt Medzinárodné partnerstvo mládežníckeho športu - International Youth Sport Partnership, kód projektu 2702/2014/ONG je financovaný z Nórskeho finančného mechanizmu.