Vyhlásené obstarávanie

Technologické inovácie v spoločnosti ASL-Tech s.r.o.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
ASL - Tech s.r..o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
256 750,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42924300-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. September 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
17. Október 2016
Dátum otvárania ponúk:
17. Október 2016
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2017
Miesto otvárania ponúk:
ASL-Tech s.r.o., Štúrova 1278, 962 12 Detva
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o otváraní ponúk sa týkajú otvárania častí ponúk označených ako Ostatné, ktoré sa uskutoční podľa § 52 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z.. Otváranie častí ponúk "Ostatné" je neverejné. Otváranie častí ponúk označených ako "Kritériá" bude uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené písomne oznámené s miestom a časom otvárania v zmysle § 52 ods. 2 a 3 zákona č. 343/2015 Z. z..
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 60

Opis obstarávania

Logický celok 1: Priebežné tryskacie zariadenie s reverzom Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov - Logický celok 1 (Príloha č.2.1). Logický celok 2: Striekací box so skladom farieb (mixing room) Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov - Logický celok 2 (Príloha č.2.2).. Podrobná - Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov - Logický celok 1Podrobná - Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov - Logický celok 2

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku v prípade, keď sa podstatne zmenia okolnosti, za ktorých sa oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania vyhlásilo a nebolo ich možné predvídať, alebo ak cenová ponuka uchádzača bude vyššia ako predpokladaná cena predmetu zákazky, ktorá je definovaná pre podlimitnú zákazku, hodnotu v zmysle zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Zmluva nadobúda účinnosť len v prípade úspešného overenia procesu verejného obstarávania Poskytovateľom nenávratného finančného príspevku za predpokladu splnenia podmienok stanovenými platnými právnymi predpismi. Pokiaľ nebude úspešne overený proces verejného obstarávania a nebude pridelený nenávratný finančný príspevok na realizáciu Kúpnej zmluvy, Kúpna zmluva účinnosť nenadobudne. Ďalšie podmienky zmluvy sú súčasťou súťažných podkladov, ktoré sú uvedené v Kúpnej zmluve - (Príloha č.1).