Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia a prestavba budovy na Haškove pivné kúpele - Časť 1: Vybavenie Wellness a Časť 2: Zariadenie kuchyne a práčovne


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
EURO SENIOR, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
126 108,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39141000-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. Marec 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Marec 2015
Dátum otvárania ponúk:
20. Marec 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
ICTUS s.r.o., Murgašova 8, 974 01 Banská Bystrica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je obstaranie vnútornej zdravotechniky na vybavenie wellness, zariadenia na vybavenie kuchyne a zariadenia do čistiarne podľa špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch. Povinné súčasti dodania predmetu zákazky a podrobné technické špecifikácie jednotlivých častí sú uvedené v súťažných podkladoch. Ak sa vo výkaze výmer nachádzajú konkrétne výrobky alebo značka, uchádzač môže naceniť aj ekvivalent rovnakej alebo vyššej kvality..

Doplňujúce informácie

1. Písomnú žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov môže záujemca doručiť osobne, poštou, kuriérnou službou, prípadne e-mailom na adresu kontaktného miesta (ODDIEL I: Príloha A.II). 2. Každý uchádzač môže predložiť len jednu ponuku. Uchádzač nemôže byť zároveň členom skupiny dodávateľov, ktorá predkladá inú ponuku. 3. Uchádzač predkladá ponuku v písomnej forme v uzavretom obale rozdelenú na dve časti: osobitne oddelenú a samostatne uzavretú časť označenú ako Kritéria a osobitne oddelenú a samostatne uzavretú časť označenú ako Ostatné. Okrem písomnej formy predloží uchádzač každú časť ponuky aj v elektronickej podobe, každú na samostatnom CD, pričom ak ide o dokumenty, ktoré sú podpísané alebo obsahujú odtlačok pečiatky, predkladajú sa v elektronickej podobe s uvedením mena a priezviska osôb, ktoré dokumenty podpísali a dátumu podpisu, bez uvedenia podpisu týchto osôb a odtlačku pečiatky. Všetky súbory na CD musia byť vo formáte pdf. 4. Uchádzač predloží ponuku osobne, poštou alebo kuriérnou službou na adresu kontaktného miesta (ODDIEL I: Príloha A.III). 5. Verejný obstarávateľ (osoba podľa § 7 zákona) si vyhradzuje právo neprijať úspešnú ponuku, ak uchádzačom navrhnutá cena bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky. 6. Osobitné podmienky plnenia zmluvy: a) Zhotoviteľ je povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodávaným tovarom, prácami a službami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku, a to oprávnenými osobami a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. Oprávnené osoby sú: a) Poskytovateľ a ním poverené osoby, b) Útvar následnej finančnej kontroly a nimi poverené osoby; c) Najvyšší kontrolný úrad SR, príslušná Správa finančnej kontroly, Certifikačný orgán a nimi poverené osoby, d) Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány a nimi poverené osoby, e) Splnomocnení zástupcovia Európskej Komisie a Európskeho dvora audítorov, f) Osoby prizvané orgánmi uvedenými v písm. a) až d) v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a EÚ. b) Úspešný uchádzač - zhotoviteľ pred podpisom zmluvy, uhradí na účet objednávateľa výkonovú zábezpeku pre príslušnú časť (Časť 1, Časť 2), resp. namiesto úhrady výkonovej zábezpeky poskytne objednávateľovi prostredníctvom banky bankovú záruku Performance bond pre príslušnú časť (Časť 1, Časť 2) na zabezpečenie splnenia všetkých peňažných záväzkov zhotoviteľa, ktoré mu voči objednávateľovi vzniknú v zmysle zmluvy. Výkonovú zábezpeku zloží v sume, resp. poskytne bankovú záruku vo výške: pre časť 1: 6.000,00 EUR pre časť 2: 5.000,00 EUR Ďalšie súvisiace podmienky ohľadom výkonovej zábezpeky sú uvedené v zmluve.