Vyhlásené obstarávanie

Rozšírenie zdrojovej stanice medicinálneho kyslíka


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica Trenčín
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
77 516,95
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215120-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. September 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
2. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude v súlade s § 52 ods.2 ZVO verejné t.j. uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk majú možnosť zúčastniť sa na otváraní ponúk. Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality IS EVO na to určenej, umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk všetkým uchádzačom.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Rozšírenie zdrojovej stanice kyslíka o sekundárny a náhradný zdroj zásobovania medicinálnym kyslíkom v celom areáli Fakultnej nemocnice Trenčín. Realizácia stavebných úprav sa uskutoční v zmysle projektovej dokumentácie, ktorá tvorí prílohu súťažných podkladov. Stavebné úpravy budú realizované v zmysle podmienok dohodnutých v zmluve o dielo, ktorá tvorí prílohu súťažných podkladov.. Rozšírenie zdrojovej stanice kyslíka o sekundárny a náhradný zdroj zásobovania medicinálnym kyslíkom v celom areáli Fakultnej nemocnice Trenčín. Realizácia stavebných úprav sa uskutoční v zmysle projektovej dokumentácie, ktorá tvorí prílohu súťažných podkladov. Stavebné úpravy budú realizované v zmysle podmienok dohodnutých v zmluve o dielo, ktorá tvorí prílohu súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ rozhodol v súlade s § 112 ods. 7 ZVO a § 55 ods. 1 ZVO, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponuky z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste (tzv. super reverzná súťaž). 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania postupovať v zmysle § 20 ZVO. 3. Obhliadka miesta dodania predmetu zákazky je umožnená. Podrobnosti sú uvedené v SP. 4. Verejný obstarávateľ nevyžaduje zábezpeku ponuky. 5. Predmetné verejné obstarávanie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 6. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstaraním inovácií.