Vyhlásené obstarávanie

Rozšírenie kapacity ČOV Malý Slavkov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Malý Slavkov
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
416 494,30
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45200000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. August 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
29. September 2023
Dátum otvárania ponúk:
29. September 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky prostredníctvom online sprístupnenia ponúk, t. j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na otváranie ponúk v informačnom systéme EVO (IS EVO) (ISEPVO).
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rozšírenie kapacity ČOV v obci Malý Slavkov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých stavebných prác, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny.. Predmetom zákazky je rozšírenie kapacity ČOV v obci Malý Slavkov. Stavenisko na ktorom sa uvažuje s realizáciou stavby sa rozprestiera v intraviláne obce Malý Slavkov juhovýchodne od obce, na parcele č. 231/1, katastrálne územie Malý Slavkov. Z hľadiska konfigurácie terénu je záujmové územie pre výstavbu budovy ČOV charakterizované ako rovinaté, zatrávnené, v blízkosti miestneho potoka Slavkovský jarok. V priestore staveniska sa nenachádzajú podzemné vedenia inžinierskych sietí. Prístup na stavenisko je priamo z jestvujúcej panelovej komunikácie, ktorá sa napája na cestu III. triedy III/3096 Malý Slavkov Kežmarok. Od panelovej komunikácie je vybodovaná nová prístupová komunikácia až k samotnému areálu súčasnej ČOV, ktorá prechádza popred areál ČOV z juhozápadnej strany. Na zabezpečenie osadenia technológie ČOV je potrebné vybudovať železobetónovú nádrž, prekrytý prevádzkovo-obslužný priestor, prepojovacie potrubia na prítoku do ČOV a odtoku z ČOV, stavebnú elektroinštaláciu. Objekt ČOV bude oplotený pomocou poplastovaného pletiva BASTILLE PARC. Železobetónová nádrž biologického čistenia je obdĺžnikového tvaru vonkajších rozmerov 9,30m x 15,15m x 4,5m (š x d x v). Železobetónová nádrž je prevažne podzemná, nad upravený terén vystupuje do výšky 2,95 m. Súčasťou prevádzkovej budovy ČOV je miestnosť obsluhy ( technologický elektrorozvádzač ), miestnosť dúchadiel, sociálny a skladový priestor. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých stavebných prác, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny.

Doplňujúce informácie

1.V zmysle § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk. 2.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, t.j. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom elektronickej platformy; Podrobnejšie informácie ohľadom komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 3.Ponuka je vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) ZVO a vložená v rámci príslušnej zákazky EVO umiestnenom na webovej adrese https://eplatforma.vlada.gov.sk. 4.Všetky ďalšie relevantné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 5.Elektronická aukcia sa nepoužije 6.Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku viazanosti ponúk vo výške 20 000,00 Eur 7.Vzhľadom na technické špecifikácie a podmienky plnenia zmluvy verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií a nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.