Vyhlásené obstarávanie

Podporné služby súvisiace s ochranou a komercializáciou duševného vlastníctva a predikciou budúceho vývoja výskumno-vývojových aktivít


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
MONOGRAM Technologies, spol. s r.o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
130 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
73110000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
10. November 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
4. December 2014
Dátum otvárania ponúk:
4. December 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ilkovičova 6276/2, Mlynská dolina, nová budova FIIT STU, 42 16 Bratislava, 6. poschodie, zasadacia miestnosť
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
  • 60 % Cena za poskytnutie služieb uvedená v EUR vrátane DPH
  • 40 % Počet úspešne zrealizovaných projektov v oblasti týkajúcej sa predmetu zákazky

Opis obstarávania

Predmetom poskytovaných služieb bude na základe aktivít technologického prognózovania navrhnúť modifikáciu výskumných tém Kompetenčného centra pre nové materiály, pokročilé technológie a energetiku, tak aby korešpondovali nielen s výskumnými prioritami na úrovni SR a EÚ ale zároveň aby ponúkali inovatívne riešenia pre budúce výzvy hospodárskej praxe. Dodávateľ služieb bude zároveň poverený komplexnou podporou ochrany a komercializácie duševného vlastníctva vytvoreného v prostredí Kompetenčného centra pre nové materiály, pokročilé technológie a energetiku. Vrátane: -prípravy návrhu optimálne nastavenie systému interných procesov a pravidiel pre oblasť manažmentu duševného vlastníctva medzi partnermi Kompetenčného centra pre nové materiály, pokročilé technológie a energetiku, -vypracovania niekoľkých dôkladných technologických posudkov, komerčných posudkov a komplexnej stratégie komercializácie duševného vlastníctva, -poskytnutia služieb spojených s patentovaním a licencovaním, -vypracovania biznis plánov pre potenciálne výstupy projektu vrátane podpory implementácie vznikajúcej spin-off spoločnosti.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ uprednostňuje elektronickú komunikáciu. Vyžiadanie súťažných podkladov je možné aj na emailovej adrese: vo@monogram.sk Verejný obstarávateľ na svojom profile, zriadenom Úradom pre verejné obstarávanie zverejní nie len Súťažné podklady, ale aj všetky prípadné otázky a odpovede na vysvetlenia, ktoré budú doručené verejnému obstarávateľovi v súlade s § 38 zákona o verejnom obstarávaní a do stanoveného termínu. Prípadné odpovede na vysvetlenia verejný obstarávateľ oznámi zverejnením na profile najneskôr šesť dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk V súlade s § 32 ods. 11 ZoVO, splnenie podmienky účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača, pričom doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá úspešný uchádzač ako aj uchádzači, ktorí sa umiestnili na prvom až treťom mieste podľa § 44 ods. 1 ZoVO. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo po otváraní časť OSTATNÉ požiadať o vysvetlenie alebo doplnenie dokladov, a teda aj čestného vyhlásenia preukazujúceho splnenie podmienok účasti, a to v súlade s dôvodovou správou k ZoVO č. 28/2013 Doba začatia dodávania záleží od ukončenia verejného obstarávania podpisu zmluvy. Predpokladaný termín začatia dodavánia je od 2.3.2015.