Vyhlásené obstarávanie

Služby podpory prevádzky, údržby a rozvoja Registra priestorových informácií


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 638 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71356300-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
2. August 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
30. August 2023
Dátum otvárania ponúk:
30. August 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční funkcionalitou IS EVO On-line sprístupnenie ponúk. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch. Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť osoby oprávnené konať v mene uchádzača v uvedenom termíne v súlade s § 66 ods. 7 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie služieb, ktoré sú potrebné na prevádzku, údržbu a rozvoj Informačného systému Register priestorových informácií (ďalej len ako RPI) s cieľom zabezpečiť riadnu prevádzkyschopnosť a ďalší rozvoj RPI v zmysle platnej legislatívy a požiadaviek Objednávateľa. Účelom zákazky je zabezpečenie riadnej prevádzkyschopnosti a úprav funkcionalít RPI tak, aby mohla byť zabezpečená sústavná interoperabilita so všetkými integrovanými Informačnými systémami. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 týchto súťažných podkladov.. Poskytovateľ bude v rozsahu a za podmienok špecifikovaných v Zmluve poskytovať služby zahŕňajúce: Paušálne služby (zahŕňajúce služby servisnej, prevádzkovej podpory, vrátane služieb údržby, správy a reportingu) Objednávkové služby rozvoja (poskytujúce podporu rozvoja RPI) Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 týchto súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom systému EVO. 2. Nakoľko sa v tejto súťaži uskutoční on-line sprístupnenie ponúk, záujemcovia sú povinní pred odoslaním ponuky cez systém EVO vyplniť aj Štruktúru ponuky (štruktúrované kritériá), kde tiež uvedú svoj návrh na plnenie kritérií. 3. Verejné obstarávanie nie je zamerané na sociálne aspekty, obstaranie inovácii a zelené verejné obstarávanie. 4. V prípade, ak nedošlo k predloženiu dokladov preukazujúcich splnenie podmienok účasti skôr podľa § 55 ods.1 ZVO, VO bude po vyhodnotení ponúk vyhodnocovať podmienky účasti stanovené v tomto oznámení u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí.