Vyhlásené obstarávanie

Obecná základná škola Hviezdoslavov


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Hviezdoslavov
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
5 316 346,92
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214200-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
19. Jún 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
17. Júl 2023
Dátum otvárania ponúk:
17. Júl 2023
Ponuka musí platiť do:
17. Júl 2024
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ak sa ponuky predkladajú prostredníctvom elektronického prostriedku podľa § 20, umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie ich sprístupnenie prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie v stanovenej lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Obecná základná škola Hviezdoslavov

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výstavba obecnej základnej školy v obci Hviezdoslavov. Všetky potrebné informácie sú súčasťou súťažných podkladov a ich príloh.. Predmetom je výstavba obecnej základnej školy v obci Hviezdoslavov. Predmetný pozemok poskytuje ideálne podmienky pre umiestnenie areálu základnej školy. Podľa funkčného využitia v rámci areálu základnej školy sa plánujú nasledovné budovy/objekty: SO 11 Pavilón A SO 12 Pavilón B SO 13 Pavilón C SO 21 Komunikácia a spevnené plochy SO 31 Vodovodná prípojka a areálový vodovod SO 32 A Kanalizačná prípojka a splašková kanalizácia Stoka A SO 32 B Kanalizačná prípojka a splašková kanalizácia Stoka B SO 32 C Kanalizačná prípojka a splašková kanalizácia Stoka C SO 33 Dažďová kanalizácia Strechy SO 34 Dažďová kanalizácia Spevnené plochy SO 41 Elektrická prípojka SO 42 Plynovod prípojka SO 43 Vnútorné slaboprúdové rozvody SO 51 1 Ihrisko plocha SO 51 2 Bežecká dráha a doskočisko SO 51 3 Sadové úpravy SO 52 Oplotenie Navrhované objekty SO 11, SO 12 a SO 13 budú zastrešené plochou strechou "ako" vegetačná strešná konštrukcia. Navrhovaná základná škola bude napojená vlastnými prípojkami na inžinierske siete. V rámci pozemku sú navrhnuté pešie komunikácie a parkovacie plochy pre osobné motorové vozidlá, komunikácie pre zásobovanie objektu. V rámci areálu základnej školy sú navrhnuté areálové chodníky, hracia plocha, bežecká dráha, oddychová zelená zóna, hospodárska záhrada na pestovanie ovocných stromov a bioretenčné systémy na zadržanie dažďových vôd - dažďové záhrady. Stavebný pozemok sa nachádza na okraji zastavaného územia v tesnej blízkosti plánovanej lokality pre výstavbu rodinných domov Letorosty v rámci ktorého bude vybudovaná kompletná infraštruktúra. Celkové urbanisticko-architektonické riešenie navrhovaného areálu základnej školy rešpektuje okolitú zástavbu, urbanistické a funkčné nadväznosti lokality. Všetky potrebné informácie sú súčasťou súťažných podkladov a ich príloh.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania (systém IS EVO). 2. Komunikácia vo verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať písomne prostredníctvom elektronického Informačného systému pre elektronické verejné obstarávanie IS EVO, ktorého správcom je Úrad vlády SR https://uvo.gov.sk, s využitím všetkých jeho funkcionalít. 3. Ponuka sa predkladá elektronicky prostredníctvom IS EVO. 4. Verejný obstarávateľ v zmysle § 46 ods. (1) ZVO požaduje od uchádzačov zabezpečenie viazanosti ich ponuky zábezpekou. Pod zábezpekou sa v tomto prípade myslí poskytnutie bankovej záruky za uchádzača alebo zloženie finančných prostriedkov uchádzačom na účet verejného obstarávateľa v sume 100 000,00 EUR. Podrobnosti ohľadom zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 5. Ďalšie podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch. 6. Predmetná zákazka spĺňa atribút zeleného obstarávania v zmysle podmienky účasti na predloženie dokladu systému enviromentálneho manažerstva.