Vyhlásené obstarávanie

ZŠ Láb - prístavba


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Láb
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 235 157,65
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214210-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. Február 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Február 2023
Dátum otvárania ponúk:
28. Február 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Otvárania ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Komisia zverejní počet predložených ponúk a návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom, ostatné údaje sa nezverejňujú. Verejný obstarávateľ sprístupní prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku IS EVO údaje podľa predchádzajúcej vety.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Premetom zákazky s názvom ZŠ Láb prístavba je dodanie a realizácia stavebných prác vybudovania nového objektu základnej školy v zmysle priloženej projektovej dokumentácie. Súčasťou projektovej dokumentácie je i výkresová časť. Stavebné objekty: SO 01 Architektúra SO 02 Zdravotechnika SO O3 Plynoinštalácia SO 04 Vykurovanie SO 05 Vzduchotechnika SO 06 Prípojka NN SO 07 Elektro inštalácie 1.NP SO 08 Elektro inštalácie 2.NP SO 09 Elektro rozvádzače 1.NP SO 10 Elektro rozvádzače 2.NP SO 11 Elektro bleskozvod Viac informácií a stručná charakteristika územia a navrhovaných objektov je popísaná v Projektovej dokumentácii časť Sprievodná a technická správa.. Predmetom zákazky je vybudovanie prístavby základnej školy v obci Láb v zmysle projektovej dokumentácie vypracovanej odborne spôsobilými osobami - Ing. arch. Daniel Szabó a Ing. Martin Zajíček. Navrhovaná stavba je situovaná v areáli súčasnej základnej školy na parcele č.1306/12, k.ú. Láb. Objekt je navrhnutý ako dvojpodlažný obdĺžnikového tvaru rozmerov 17,56 x 27,56 m. Objekt sa bude skladať z jedálne, kuchyne a tried, ako i ďalších pridružených miestností v zmysle projektovej dokumentácie. Členenie stavby v zmysle projektovej dokumentácie a rozpočtu (výkaz výmer), ktoré sú súčasťou súťažných podkladov: SO 01 Architektúra SO 02 Zdravotechnika SO O3 Plynoinštalácia SO 04 Vykurovanie SO 05 Vzduchotechnika SO 06 Prípojka NN SO 07 Elektro inštalácie 1.NP SO 08 Elektro inštalácie 2.NP SO 09 Elektro rozvádzače 1.NP SO 10 Elektro rozvádzače 2.NP SO 11 Elektro bleskozvod Viac informácií je uvedených v projektovej dokumentácii a v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Informácie potrebné na vypracovanie ponuky, predloženie ponuky a plnenie zmluvy sú uverejnené v detaile zákazky v záložke Dokumenty zákazky na adrese: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/458464 2. Komunikácia a predloženie ponuky v tomto verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať písomne, prostredníctvom elektronického Informačného systému pre elektronické verejné obstarávanie (ďalej len IS EVO) www.uvo.gov.sk, s využitím všetkych jeho funkcionalít. 3. V prípade potreby, otázky tykajúce sa používania IS EVO záujemca môže zaslať na adresu: eplatforma@vlada.gov.sk alebo kontaktovať pracovníkov telefonicky na čísle: +421 2 209 25 100. Všetky ďalšie podmienky účasti a ďalšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch. Súčasťou súťažných podkladov sú i vzorové dokumenty v sekcii prílohy.