Vyhlásené obstarávanie

Inovujeme výrobný proces v spoločnosti Illichmann Castalloy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Illichmann Castalloy s. r. o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 374 046,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42942000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. Október 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Október 2016
Dátum otvárania ponúk:
18. Október 2016
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2017
Miesto otvárania ponúk:
Illichmann Castalloy s. r. o., Partizánska 81, 966 81 Žarnovica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o otváraní ponúk sa týkajú otvárania častí ponúk označených ako Ostatné, ktoré sa uskutoční podľa § 52 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z.. Otváranie častí ponúk "Ostatné" je neverejné. Otváranie častí ponúk označených ako "Kritériá" bude uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené písomne oznámené s miestom a časom otvárania v zmysle § 52 ods. 2 a 3 zákona č. 343/2015 Z. z..
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

V intervale:
1. Január 2017 až 31. Marec 2018

Opis obstarávania

Logický celok 1: Mobilný merací a skenovací systém s príslušenstvom Logický celok 2: Linka na tepelné spracovanie Al odliatkov Logický celok 3: Röntgen s pokročilými funkciami na kontrolu Al odliatkov Logický celok 4: Plynová taviaca pec pre zlievareň hliníka Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov( Príloha č.2.1, č.2.2, č.2.3 a č.2.4). Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov - Príloha č.2.1Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov - Príloha č.2.2Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov - Príloha č.2.3Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov - Príloha č.2.4

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku v prípade, keď sa podstatne zmenia okolnosti, za ktorých sa oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania vyhlásilo a nebolo ich možné predvídať, alebo ak cenová ponuka uchádzača bude vyššia ako predpokladaná cena predmetu zákazky, ktorá je definovaná pre podlimitnú zákazku, hodnotu v zmysle zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Zmluva nadobúda účinnosť len v prípade úspešného overenia procesu verejného obstarávania Poskytovateľom nenávratného finančného príspevku za predpokladu splnenia podmienok stanovenými platnými právnymi predpismi. Pokiaľ nebude úspešne overený proces verejného obstarávania a nebude pridelený nenávratný finančný príspevok na realizáciu Kúpnej zmluvy, Kúpna zmluva účinnosť nenadobudne. Ďalšie podmienky zmlúv sú súčasťou súťažných podkladov sú uvedené v Kúpnej zmluve - (Príloha č.1 )