Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie sociálneho pohrebu s kremáciou alebo pochovania bez obradu pre deti a dospelých pre MČ Bratislava – Ružinov v rokoch 2023 až 2026


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Ružinov
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
50 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
98370000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Január 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Január 2023
Dátum otvárania ponúk:
31. Január 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie sociálneho pohrebu a to od 01.03.2023 do 31.12.2026 na základe jednotlivých objednávok a v závislosti od potrieb verejného obstarávateľa v stanovenom období.. Predmetom zákazky je zabezpečenie sociálneho pohrebu a to od 01.03.2023 do 31.12.2026 na základe jednotlivých objednávok a v závislosti od potrieb verejného obstarávateľa v stanovenom období. Súčasťou predmetu zákazky sú nasledovné činnosti: -zabezpečenie sociálneho pohrebu s kremáciou alebo pochovania bez obradu pre deti a dospelých pre Objednávateľa počas trvania dohody, -prevoz zosnulého do krematória/na cintorín vrátane uloženia zosnulého do transportnej rakvy, resp. patologického (transportného) vaku, -uloženie zosnulého do patologického vaku v prípade potreby pokročilého štádia exitu, -manipulácia s telom zosnulého v súlade so zákonom o pohrebníctve, -prenášanie tela zosnulého (vrátane úkonov súvisiacich s pochovaním do zeme bez obradu), -uloženie zosnulého v chladiacom zariadení dodávateľa do doby kremácie/pochovania do zeme, -pohrebná rakva (aj detská podľa dĺžky rakvy do 120 cm, nad 120 cm) vrátane úpravy zosnulého a uloženia zosnulého do rakvy, -administratívne úkony súvisiace s prevzatím zosnulého z pracoviska Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, -kremačná rakva (aj detská podľa dĺžky rakvy do 120 cm, nad 120 cm) vrátane úpravy zosnulého a uloženia zosnulého do rakvy, -kremácia bez obradu zahrňujúca spopolnenie v kremačnej rakve vrátane základnej úpravy popola a uloženie popola do urnovej popolnice/základnej urny s označením, -uskladnenie urny po dobu max. 12 mesiacov odo dňa spopolnenia vrátane následného uloženia popolu do spoločného hrobu na pohrebisku, -všetky náklady súvisiace s pochovaním zosnulého a ľudských pozostatkov v rakve na cintorín a to vykopanie a zasypanie hrobu vrátane označenia hrobu (drevený kríž s nápisom), -predpokladaný počet na rok je 45 sociálnych pohrebov, -po prijatí objednávky na sociálny pohreb/kremáciu je dodávateľ povinný uskutočniť daný úkon do 14 kalendárnych dní aj s odovzdaním dokumentov na matričný úrad. Verejným obstarávateľom stanovený predpokladaný počet pohrebov v priebehu roka je iba orientačný a môže sa meniť v závislosti od reálnych požiadaviek verejného obstarávateľa, pri dodržaní maximálneho stanoveného finančného limitu predmetu zákazky. Podrobný prehľad jednotlivých úkonov v rámci plnenia predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 4 Návrh na plnenie kritérií Výzvy na predkladanie ponúk.

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky s nízkou hodnotou bude realizovaný s využitím informačného systému elektronického verejného obstarávania ERANET.