Vyhlásené obstarávanie

Zriadenie prevádzky verejných elektrických kolobežiek (zdieľaná doprava) a zabezpečenie ich softvérovej a hardvérovej správy a údržby


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa infraštruktúry cestovného ruchu, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
179 296,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
37480000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. Október 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
17. Október 2022
Dátum otvárania ponúk:
17. Október 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zriadenie prevádzky elektrických kolobežiek (zdieľaná doprava) a zabezpečenie softvérovej a hardvérovej správy a údržby.. Predmetom zákazky je zriadenie prevádzky elektrických kolobežiek (zdieľaná doprava) a zabezpečenie softvérovej a hardvérovej správy a údržby. Cieľom je vytvorenie odplatnej dopravnej služby (systému automatickej požičovne elektrických kolobežiek) pre študentov stredných škôl, ktorých zriaďovateľom je Košický samosprávny kraj, ale aj širokej verejnosti, v záujme ekologickej udržateľnosti, šetrenia ľudských a komoditných zdrojov. Zdieľanie elektrických kolobežiek predstavuje výraz modernej ekologickej spoločnosti, pričom ich uloženie v bezprostrednej blízkosti stredných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti Košického samosprávneho kraja sleduje výrazný vzdelávací a výchovný dopad na študentov týchto škôl, ale aj ďalších užívateľov. Predmetná dopravná služba vytvorí alternatívu/doplnenie klasickej verejnej dopravy, respektíve individuálnej automobilovej dopravy. Zdieľanie elektrických kolobežiek poskytne multimodálne prepojenie tejto dopravy s verejnou dopravou, ktorá je limitovaná svojimi fixnými linkami. Systém automatickej požičovne elektrických kolobežiek predstavuje automatizovanú sieť pomocou IT systému prepojených (fyzických a virtuálnych) stojanov (nabíjacích staníc), prostredníctvom ktorého je možné ich treťou osobou odplatne užívať a následne vrátiť na inej dostupnej nabíjacej stanici stanici, prípadne kdekoľvek na verejne prístupnom mieste.

Doplňujúce informácie

Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní elektronickou formou, ktorá zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, prostredníctvom systému ERANET (ďalej len ERANET). Pre potreby elektronickej komunikácie je každý záujemca/uchádzač povinný zaregistrovať sa v systéme ERANET na URL adrese: https://ksk.eranet.sk/. Registrácia je pre uchádzačov bezplatná. Komunikácia sa bude uskutočňovať výhradne v slovenskom jazyku prípadne českom jazyku a to písomnou formou v elektronickej podobe prostredníctvom systému ERANET. Za moment doručenia elektronickej informácie sa považuje moment jej odoslania, t.j. moment uloženia elektronickej zásielky v elektronickej schránke adresáta v systéme ERANET.