Vyhlásené obstarávanie

mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Materská škola
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
9 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15110000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
14. September 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
22. September 2022
Dátum otvárania ponúk:
22. September 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Obstaranie bravčového a hovädzieho mäsa a mäsových výrobkov.. Predmetom zákazky je nákup a dodanie komodity mäso a mäsové výrobky povinnosť dodávať tovar najvyššej kvality a plniť požiadavky stanovené legislatívou aj pri označovaní mäsových výrobkov. Verejný obstarávateľ požaduje minimálne dodržiavanie požiadaviek na ich výrobu, manipuláciu s nimi a ich umiestňovanie na trh v súlade s Vyhláškou 83/2016 Z. z. Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky zo dňa 14. januára 2016. Predpokladané množstvá v Prílohe č. 2 tejto výzvy sú iba orientačné a skutočné odobraté množstva budú závisieť od skutočných potrieb verejného obstarávateľa počas trvania zmluvy uzavretej s dodávateľom. Predmetom fakturácie bude len skutočne objednaný a dodaný druh tovaru, ako aj skutočne objednané a dodané množstvo tovaru podľa nevyhnutnej potreby verejného obstarávateľa počas trvania rámcovej dohody. Obsah soli v mäsových výrobkoch: -pri mäkkých mäsový výrobkoch nižší ako 2,5g/100 g výrobku -pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g /100g výrobku. Minimálne požiadavky verejného obstarávateľa na čerstvé mäso a mäsové výrobky: a)Verejný obstarávateľ vyžaduje dodávku mäsových výrobkov v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na obale jednotlivých mäsovým výrobkom neuplynula viac ako 1/3. V prípade, ak uchádzač poruší svoje povinnosti pri v označovaní mäsových výrobkov na obale tovaru, alebo jednotlivým mäsovým výrobkom uplynie viac ako 1/3 z doby spotreby, verejný obstarávateľ takéto mäsové výrobky, nepreberie a bude túto skutočnosť považovať za hrubé porušenie zmluvy. b)Verejný obstarávateľ pri realizácii dodávok tovaru uchádzačom bude vykonávať kontrolu preberaného tovaru z dôvodu overenia, či dodaný tovar má požadovanú kvalitu a spĺňa parametre čerstvosti, napr. overením, aký čas zostáva do dátumu spotreby, resp. dátumu minimálnej trvanlivosti. Tovar bude preberať na základe senzorickej analýzy, t. j. na základe zmyslového posúdenia čerstvosť, farba, vôňa mäsových výrobkov. V prípade, ak uchádzač poruší zásadu čerstvosti a kvality dodaného tovaru, verejný obstarávateľ tento nepreberie a bude to považovať za hrubé porušenie zmluvy. c)Predmet zákazky v celom rozsahu je opísaný tak, aby bol presne a zrozumiteľne špecifikovaný. Ak by sa niektorá z technických požiadaviek odvolávala na konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, patent, typ, krajinu alebo miesto pôvodu alebo výroby, osoba povinná umožní nahradiť takýto výrobok ekvivalentným výrobkom pod podmienkou, že ekvivalentný výrobok bude spĺňať úžitkové, prevádzkové a funkčné charakteristiky, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktorý sú uvedené technológie a zariadenia určené a schválené.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.