Vyhlásené obstarávanie

CIZS Chrenovec-Brusno – stavebné práce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Chrenovec - Brusno
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 040 716,04
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215100-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. August 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
12. September 2022
Dátum otvárania ponúk:
12. September 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v súlade s §52 ZVO prostrdníctvom online sprístupnenia ponúk . V IS EVO bola implementovaná funkcionalita on-line sprístupnenie ponúk, ktorá vytvorí a pošle zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybudovanie Centra integrovanej zdravotnej starostlivosti v obci Chrenovec-Brusno. Na pozemku sa v súčasnosti nachádza objekt, ktorý nemá normou stanovené vlastnosti a parametre. Preto je nutné aby daný objekt prešiel rozsiahlou zmenou a na mieste pôvodného objektu sa preto vybuduje CIZS s parkovacími plochami a príslušenstvom. Centrum je navrhnuté ako trojpodlažný, nepodpivničený objekt navrhovaný pre účely zdravotnej starostlivosti pacientov. Hlavnou nosnou vertikálnou konštrukciou je navrhovaný stenový nosný systém z nebrúsených tehál hr.300 mm. Nosnou horizontálnou konštrukciou je navrhovaný železobetón. Strešné konštrukcie sú navrhnuté ako železobetónové ploché strechy. Presný rozsah stavebných prác je uvedený v projektovej dokumentácii, ktorá tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov, v časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky a vo Výkaze výmer, ktorý tvorí prílohu č. 2 súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je vybudovanie Centra integrovanej zdravotnej starostlivosti v obci Chrenovec-Brusno. Na pozemku sa v súčasnosti nachádza objekt, ktorý nemá normou stanovené vlastnosti a parametre. Preto je nutné aby daný objekt prešiel rozsiahlou zmenou a na mieste pôvodného objektu sa preto vybuduje CIZS s parkovacími plochami a príslušenstvom. Centrum je navrhnuté ako trojpodlažný, nepodpivničený objekt navrhovaný pre účely zdravotnej starostlivosti pacientov. Hlavnou nosnou vertikálnou konštrukciou je navrhovaný stenový nosný systém z nebrúsených tehál hr.300 mm. Nosnou horizontálnou konštrukciou je navrhovaný železobetón. Strešné konštrukcie sú navrhnuté ako železobetónové ploché strechy. Presný rozsah stavebných prác je uvedený v projektovej dokumentácii, ktorá tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov, v časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky a vo Výkaze výmer, ktorý tvorí prílohu č. 2 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.Súťažné podklady budú zverejnené na profile verejného obstarávateľa pod príslušným názvom zákazky. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní ako je žiadosť o vysvetlenie podmienok účasti a ponúk, vysvetlenie podmienok účasti a ponúk a predkladanie ponúk, vysvetľovanie ponúk sa bude uskutočňovať písomne prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona. Určený informačný systém verejným obstarávateľom na komunikáciu v tomto verejnom obstarávaní je IS EVO ver. 18.0. 2. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu (ZRPVS), ktorí majú povinnosť zapisovať sa do egistra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 3.Ďalšie podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch.