Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia terapeutickej miestnosti (v prístavbe), hlavnej budovy , jedálne a chodby na Javorinskej 7a, Bratislava a telocvične, kúpeľní a sociálnych zariadení...


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Domov sociálnych služieb pre deti a dospelých
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
182 874,54
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215200-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. August 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
15. August 2022
Dátum otvárania ponúk:
15. August 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce a všetky dodávky súvisiace s rekonštrukciou 1.terapeutickej miestnosti (v prístavbe) hlavnej budovy, jedálne a chodby na Javorinskej 7a v Bratislave v rozsahu: a) vonkajšia časť - oprava zatekajúcich častí, oprava omietky obvodových múrov, oprava a náter plechovej časti strechy, výmena pivničných dverí a vchodových dverí. b) hlavná budova - zateplenie a omietka stien, oprava a náter plechovej časti strechy. c) jedáleň a chodba - odstránenie drevených obkladov, nová omietka, odstránenie a výmena podlahy, podhľadov, svietidiel, zárubní, dverí. 2. telocvične, kúpeľní a sociálnych zariadení v priestoroch CSS Ľubinská 5 v Bratislave v rozsahu: a) telocvičňa - odstránenie starej podlahy, demontáž drevených rebrín, nová omietka, maľovka, pokladanie novej podlahy. b) kúpeľne odstránenie starej sanity a obkladu, vybudovanie bezbariérového prístupu, nová omietka, maľovanie, pokladanie novej dlažby a obkladu, montáž novej sanity. c) Sociálne zariadenia - demontáž starých sociálnych zariadení, odstránenie dlažby a obkladu, nová omietka, maľovanie, pokladanie novej dlažby a obkladu, montáž nových sociálnych zariadení. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky sú stavebné práce a všetky dodávky súvisiace s rekonštrukciou 1.terapeutickej miestnosti (v prístavbe) hlavnej budovy, jedálne a chodby na Javorinskej 7a v Bratislave v rozsahu: a) vonkajšia časť - oprava zatekajúcich častí, oprava omietky obvodových múrov, oprava a náter plechovej časti strechy, výmena pivničných dverí a vchodových dverí. b) hlavná budova - zateplenie a omietka stien, oprava a náter plechovej časti strechy. c) jedáleň a chodba - odstránenie drevených obkladov, nová omietka, odstránenie a výmena podlahy, podhľadov, svietidiel, zárubní, dverí. 2. telocvične, kúpeľní a sociálnych zariadení v priestoroch CSS Ľubinská 5 v Bratislave v rozsahu: a )telocvičňa - odstránenie starej podlahy, demontáž drevených rebrín, nová omietka, maľovka, pokladanie novej podlahy. b) kúpeľne odstránenie starej sanity a obkladu, vybudovanie bezbariérového prístupu, nová omietka, maľovanie, pokladanie novej dlažby a obkladu, montáž novej sanity. c) Sociálne zariadenia - demontáž starých sociálnych zariadení, odstránenie dlažby a obkladu, nová omietka, maľovanie, pokladanie novej dlažby a obkladu, montáž nových sociálnych zariadení. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania - systém EVO. 2. Náležitosti obsahu predloženej ponuky sú definované v súťažných podkladoch. V prípade podpisu ponuky, alebo dokumentov oprávnenou osobou s výnimkou štatutára, verejný obstarávateľ požaduje listinu (splnomocnenie) preukazujúcu oprávnenie tejto osoby konať v mene uchádzača. 3. Ponuky uchádzačov budú vyhodnocované podľa kritéria na hodnotenie ponúk. Kritériom je "Cena celkom za predmet zákazky v EUR vrátane DPH". 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vyhodnotiť splnenie podmienok účasti a splnenie požiadaviek na predmet zákazky len u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení kritérií na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí. Ak uchádzač, ktorý sa po vyhodnotení kritérií umiestnil na prvom mieste v poradí, nepredložil niektorý z požadovaných dokladov, ktorým preukazuje splnenie podmienok účasti, alebo nespĺňa podmienky účasti, alebo jeho ponuka nezodpovedá podmienkam pre realizáciu zákazky, nebude jeho ponuka ďalej vyhodnocovaná a bude vylúčená. O vylúčení bude uchádzač bezodkladne informovaný verejným obstarávateľom. V prípade vylúčenia ponuky takéhoto uchádzača bude verejný obstarávateľ vyhodnocovať ponuku uchádzača, ktorý sa umiestnil na ďalšom mieste v poradí. V prípade nejasnosti, pochybnosti a potreby objasnenia predložených dokladov v lehote na predkladanie ponúk, požiada verejný obstarávateľ uchádzača o vysvetlenie ponuky v lehote určenej verejným obstarávateľom. 5. Uchádzač zaslaním ponuky bezvýhradne akceptuje všetky podmienky súťaže. 6. Uchádzač nemá právo si uplatniť u verejného obstarávateľa akékoľvek náklady, ktoré mu vznikli v súvislosti so zrušením súťaže, zmenou podmienok súťaže alebo akýmkoľvek rozhodnutím verejného obstarávateľa. 7. Verejný obstarávateľ sa zaväzuje, že osobné údaje poskytnuté uchádzačom budú spracovávané a chránené podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. 8. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je zelené, nie je obstarávaním inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty. 9. Lehota viazanosti / platnosti ponuky: do 15.9.2022. 10. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov na skutočnosť, že v súlade s § 11 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov nesmie uzavrieť zmluvu s úspešným uchádzačom v prípade, že bude naplnená jedna z podmienok uvedených v § 11 ods. 1 písm. a) až d) zákona.