Vyhlásené obstarávanie

Výmena podláh na 12 blokoch AD, VŠM Ľ. Štúra Mlyny, UK – blok M a maľovanie bloku M na AD


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
169 407,77
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45432110-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. August 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
23. August 2022
Dátum otvárania ponúk:
23. August 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude sprístupnené podľa § 52 ods. 2 zákona pre všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie ich sprístupnenie prostredníctvom funkcionality informačného systému Josephine všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výmena PVC podláh, maliarske natieračské práce, - blok M, Átriové domky v objekte Vysokoškolského mesta Ľ. Štúra Mlyny UK. Podrobnejšie informácie sú k dispozícii v Súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je výmena PVC podláh, maliarske natieračské práce, - blok M, Átriové domky v objekte Vysokoškolského mesta Ľ. Štúra Mlyny UK. Podrobnejšie informácie sú k dispozícii v Súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ zverejní súťažné podklady, vysvetlenie a/alebo doplnenie súťažných podkladov, ako aj akúkoľvek inú sprievodnú dokumentáciu v systéme JOSEPHINE tak, aby bol umožnený neobmedzený, priamy prístup k nim. Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. V profile verejného obstarávateľa bude zverejnený dokument, v ktorom bude zverejnený link na systém JOSEPHINE, kde bude uverejnená kompletná dokumentácia. 2. Verejný obstarávateľ rozhodol v súlade § 112 ods. 7 písm. b) zákona, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 zákona a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky podľa § 53 zákona sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 3.Verejný obstarávateľ nepožaduje zábezpeku. 4. Verejný obstarávateľ bude požadovať od úspešného uchádzača predloženie uzatvoreného poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú na živote, zdraví a majetku verejného obstarávateľa a tretích osôb, s minimálnym limitom poistného plnenia vo výške predpokladanej hodnoty zákazky. Úspešný uchádzač nesie voči verejnému obstarávateľovi zodpovednosť aj za škody spôsobené činnosťou svojich subdodávateľov, ako by ich spôsobil sám. 5. Verejný obstarávateľ nepripúšťa variantné riešenia. 6. Ponuky sa nepredkladajú vo forme elektronického katalógu, ani ponuky nemajú obsahovať elektronický katalóg.