Vyhlásené obstarávanie

Stavený dozor investora / Zateplenie školy s výmenou okien a dverí a hydraulickým vyregulovaním UK – SOŠ pedagogická, Bullova 2, Bratislava


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bratislavský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
18 403,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71520000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Jún 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Jún 2022
Dátum otvárania ponúk:
27. Jún 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výkon funkcie stavebného dozoru investora pre stavebné práce súvisiace so zateplením obvodových plášťov vrátane hydraulického vyregulovania ÚK na budovách SOŠ pedagogickej na ul. Bullova 2 v Bratislave.. Predmetom zákazky je výkon funkcie stavebného dozoru investora pre stavebné práce súvisiace so zateplením obvodových plášťov vrátane hydraulického vyregulovania ÚK na budovách SOŠ pedagogickej na ul. Bullova 2 v Bratislave. Stavebné dielo bude realizované v súlade s výkazom výmer, projektovou dokumentáciou a obchodnými podmienkami plnenia stanovenými objednávateľom. Miesto realizácie: SOŠ pedagogická, Bullova 2, 840 11 Bratislava, súpisné číslo 1168, KÚ Bratislava - Dúbravka, LV 3794, parc. č. 2748/1, 2748/2, 2748/3, 2748/4, 2748/5 Základné informácie o stavbe: Názov stavby: Zateplenie školy s výmenou okien a dverí a hydraulickým vyregulovaním UK SOŠ pedagogická, Bullova 2, Bratislava Lehota výstavby v mesiacoch: 9 Predpokladaný počet stavebných dní pre SD: 108 (3 dni v týždni x 4 týždne x 9 mesiacov) Predpokladané investičné náklady na realizáciu stavby v EUR bez DPH: 1 331 981,90 € bez DPH Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch zverejnených na profile verejného obstarávateľa.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania - systém EVO. 2. Ponuka predložená uchádzačom bude obsahovať: - doklad podľa § 32 ods. 2 písm. e) zákona o VO v prípade, že uchádzačom je zahraničná osoba, - doklady preukazujúce splnenie podmienok technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o VO, - vyplnený a oprávnenou osobou podpísaný Návrh na plnenie kritéria podľa prílohy zverejnenej v súťažných podkladoch vo formáte .pdf, - čestné vyhlásenie o vytvorení skupiny dodávateľov v prípade, že uchádzač predkladá ponuku ako skupina dodávateľov vrátane plnomocenstva, v ktorom uchádzač preukazuje splnomocnenie pre konanie v mene skupiny dodávateľov. V prípade podpisu ponuky, alebo dokumentov oprávnenou osobou s výnimkou štatutára, verejný obstarávateľ požaduje listinu (splnomocnenie) preukazujúcu oprávnenie tejto osoby konať v mene uchádzača. 3. Ponuky uchádzačov budú vyhodnocované podľa kritéria na hodnotenie ponúk. Kritériom je Celková cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH. 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vyhodnotiť splnenie podmienok účasti a splnenie požiadaviek na predmet zákazky len u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení kritérií na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí. Ak uchádzač, ktorý sa po vyhodnotení kritérií umiestnil na prvom mieste v poradí, nepredložil niektorý z požadovaných dokladov, ktorým preukazuje splnenie podmienok účasti, alebo nespĺňa podmienky účasti, alebo jeho ponuka nezodpovedá podmienkam pre realizáciu zákazky, nebude jeho ponuka ďalej vyhodnocovaná a bude vylúčená. O vylúčení bude uchádzač bezodkladne informovaný verejným obstarávateľom. V prípade vylúčenia ponuky takéhoto uchádzača bude verejný obstarávateľ vyhodnocovať ponuku uchádzača, ktorý sa umiestnil na ďalšom mieste v poradí. V prípade nejasnosti, pochybnosti a potreby objasnenia predložených dokladov v lehote na predkladanie ponúk, požiada verejný obstarávateľ uchádzača o vysvetlenie ponuky v lehote určenej verejným obstarávateľom. 5. Uchádzač zaslaním ponuky bezvýhradne akceptuje všetky podmienky súťaže. 6. Uchádzač nemá právo si uplatniť u verejného obstarávateľa akékoľvek náklady, ktoré mu vznikli v súvislosti so zrušením súťaže, zmenou podmienok súťaže alebo akýmkoľvek rozhodnutím verejného obstarávateľa. 7. Verejný obstarávateľ sa zaväzuje, že osobné údaje poskytnuté uchádzačom budú spracovávané a chránené podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. 8. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je zelené, nie je obstarávaním inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty.