Vyhlásené obstarávanie

Organizačné zabezpečenie podujatia Slovenského národného stánku na medzinárodnom veľtrhu pre železničnú, dopravnú a koľajovú techniku - InnoTrans Berlin, v termíne 20.- 23.09.2022, v Berlíne


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SARIO Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
98 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79952000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. Jún 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Jún 2022
Dátum otvárania ponúk:
16. Jún 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Organizačné zabezpečenie podujatia Slovenského národného stánku na medzinárodnom veľtrhu pre železničnú, dopravnú a koľajovú techniku, stavbu tunelov a mostov InnoTrans Berlin, ktorý sa bude konať v termíne 20. - 23. septembra 2022, v Berlíne, Nemecko.

Doplňujúce informácie

Proti rozhodnutiu o výbere úspešného uchádzača, v tejto zákazke, nie je možné podať námietky. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nerealizovať zákazku, o čom budú uchádzači písomne vyrozumení. Vzájomná komunikácia a dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom, záujemcami, resp. uchádzačmi bude uskutočňované iba v štátnom (slovenskom) jazyku. Pracovný čas verejného obstarávateľa je v pracovných dňoch od 9:00 do 15:00 hod. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak sa zmenia okolnosti, za ktorých sa súťaž vyhlásila, alebo ak všetky ponuky prekročia výšku finančných prostriedkov, ktoré má verejný obstarávateľ na tento účel vyčlenené. Všetky výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez akéhokoľvek finančného nároku u verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo, že v prípade, ak úspešný uchádzač stratí počas plnenia svojho zmluvného vzťahu uzatvoreného s verejným obstarávateľom na tento predmet zákazky schopnosť plniť svoj zmluvný záväzok, verejný obstarávateľ uzatvorí svoj zmluvný vzťah s uchádzačom, ktorý sa umiestnil v poradí na druhom hodnotenom mieste v tejto súťaži.