Vyhlásené obstarávanie

Oprava a údržba ciest, chodníkov, parkovísk v mestskej časti Bratislava – Nové Mesto


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Nové Mesto
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
200 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45200000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Máj 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Jún 2022
Dátum otvárania ponúk:
13. Jún 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Dynamický nákupný systém zabezpečí sprístupnenie predložených žiadostí o účasť verejnému obstarávateľovi až po uplynutí lehoty podľa bodu IV.2.7.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Dynamický nákupný systém pre flexibilné zadávanie zákaziek v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní podľa svojich reálnych potrieb verejného obstarávateľa, t.j. v čase a rozsahu, ktorý mu je známy. Predmetom zákazky je oprava a údržba spodnej a vrchnej stavby pozemných ciest, chodníkov, parkovísk, ciest, ktoré sú v správe mestskej časti Bratislava Nové Mesto.. Dynamický nákupný systém pre flexibilné zadávanie zákaziek v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní podľa svojich reálnych potrieb verejného obstarávateľa, t.j. v čase a rozsahu, ktorý mu je známy. Predmetom zákazky je oprava a údržba spodnej a vrchnej stavby pozemných ciest, chodníkov, parkovísk, ciest, ktoré sú v správe mestskej časti Bratislava Nové Mesto t. z. opravy a rekonštrukcie vyspravenie výtlkov krytu asfaltovým betónom so zarezaním okrajov obrusnej vrstvy do pravidelných plošných tvarov, liatym asfaltom, studenou asfaltovou zmesou, opravy prepadov ciest, oprava živičného krytu, zálievka škár, oprava trhlín, vyspravenie výtlkov a nerovností tryskovou metódou, odstránenie podkladov alebo krytov asfaltových, odstránenie podkladov z betónu, odstránenia úlomkov, uvoľnených kamenných zŕn a vyčistenia poškodeného miesta od zbytkov zmesi, nánosov a pod., zhotovenie podkladu z prostého betónu, zo štrkopiesku, štrkodrvy, vyfrézovaného materiálu, výkopy, rezanie asfaltového krytu alebo podkladu, oprava obrubníkov, výmena a osadenie odvodňovacích a kanalizačných žľabov, výškové úpravy pozostávajúce z vybúrania starej vrstvy konštrukcie cestného telesa a jej nahradenia novými konštrukčnými prvkami, uličných vpustí, uzáverov na inžinierskych sieťach, oprava schodísk, oprava povrchu zámkovej a kamennej dlažby, výškové úpravy a iné stavebné práce v rozsahu špecifikovanom verejným obstarávateľom v konkrétnej zákazke. Plnenia konkrétnej zákazky a budú v súlade so špecifikáciou jednotkových cien prác a dodávok ktorý tvorí prílohu č. 1 zmluvy o dielo v konkrétnej zákazke. Pri vykonávaní prác sa uchádzač zaväzuje dodržiavať stavebno - technické a kvalitatívne parametre v súlade so Slovenskými technickými normami (STN) a Slovenskými technickými normami európskymi (STN EN). PODROBNÝ OPIS A TECHNICKÉ POŽIADAVKY PREDMETU ZÁKAZKY budú stanovené v konkrétnej výzve na predkladanie ponúk konkrétnej zákazky.

Doplňujúce informácie

1. Dynamický nákupný systém je elektronický proces určený na obstarávanie tovaru, stavebných prác alebo služieb bežne dostupných na trhu definovaných minimálne v rozsahu skupiny podľa slovníka obstarávania, ktorých charakteristiky spĺňajú požiadavky verejného obstarávateľa. Dynamický nákupný systém je vytvorený, prevádzkovaný a dostupný na webovom sídle systému Josephine/Proebiz. 2. Podrobné pravidlá a podmienky komunikácie a výmeny informácií v dynamickom nákupnom systéme v rámci systému Josephine/Proebiz sú uvedené na internetovej stránke tohto systému, ako i v súťažných podkladoch obstarávateľskej organizácie k tomuto verejnému obstarávaniu. 3.Predmetné verejné obstarávanie nie je: a) zelené verejné obstarávanie b) obstarávanie inovácií, ani c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 4. Zábezpeka ponuky sa môže vyžadovať pri zadávaní konkrétnej zákazky zadávanej v rámci dynamického nákupného systému vo výške stanovenej v zmysle zákona o verejnom obstarávaní. 5. Použitie Elektronickej aukcie bude uvedené v konkrétnej Výzve na predkladanie ponúk.