Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie celodenného stravovania pre pacientov ústavu a klientov zariadenia opatrovateľskej služby


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Vysokošpecializovaný odborný ústav geriatrický sv. Lukáša v Košiciach n.o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
369 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55523000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. Máj 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Máj 2022
Dátum otvárania ponúk:
10. Máj 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie celodenného stravovania pre pacientov ústavu a klientov zariadenia opatrovateľskej služby. Presný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je dodávka a distribúcia celodenného diétneho stravovania pre pacientov ústavu a klientov zariadenia opatrovateľskej služby verejného obstarávateľa, a to v rozsahu predpísaných diét podľa nasledovnej legislatívy, alebo ekvivalentných predpisov: -Metodický pokyn Ministerstva zdravotníctva SR č. 719/92-C (Odporúčané zásady stravovania úprava diétneho systému). -Záväzné opatrenie Ministerstva zdravotníctva SR č. 1685/1998-A (Zabezpečenie liečebnej výživy chorých - Vestník MZ SR, čiastka 17-18). -Odborné usmernenie č. 168/2006 (Organizácia klinickej výživy - Vestník MZ SR, čiastka 48-51), -Vyhláška Ministerstva zdravotníctva SR č. 533/2007 Z. z. o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenie spoločenského stravovania. -Vyhláška Ministerstva zdravotníctva SR č. 553/2007 Z. z. o podrobnostiach o požiadavkách na prevádzku zdravotníckych zariadení z hľadiska ochrany zdravia. -Potravinový kódexu SR pri zavedení a prevádzkovaní systém u HACCP ako Správna výrobná prax.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.