Vyhlásené obstarávanie

Novostavba MŠ Malčice


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Malčice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
892 427,79
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. Marec 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Apríl 2022
Dátum otvárania ponúk:
13. Apríl 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky, t. j. automatickým vytvorením a odoslaním zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na otváranie ponúk. Zápisnica z otvárania obsahuje všetky informácie v zmysle ZVO.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk (§ 52 ZVO)
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výstavba novej budovy materskej školy, ktorá bude slúžiť predovšetkým pre obyvateľov obce Malčice a priľahlých spádových oblastí. Kapacitne je škôlka projektovaná pre 96 detí, rozdelených do 4 tried. V navrhovanom objekte je plánovaná nová výdajňa jedla. Budova bude murovaná, nezateplená, s fasádnou úpravou. Navrhovaná budova má obdĺžnikový pôdorys. Novostavba bude esteticky a opticky zosúladená s okolitým prostredím a susediacimi objektmi. Strecha objektu bude plochá, s vnútorným odvodom dažďovej vody. Vertikálna komunikácia bude zabezpečená vnútornými schodiskami. Bezbariérový prístup bude zabezpečený pomocou rámp, so 7° sklonom., na základe projektovej dokumentácie na stavebné povolenie s náležitosťami dokumentácie na realizáciu stavby (DSP a DRS) vyhotovenou projektantom uvedeným v Prílohe č. 3 SP Projektová dokumentácia.. Predmetom zákazky je výstavba novej budovy materskej školy, ktorá bude slúžiť predovšetkým pre obyvateľov obce Malčice a priľahlých spádových oblastí. Kapacitne je škôlka projektovaná pre 96 detí, rozdelených do 4 tried. V navrhovanom objekte je plánovaná nová výdajňa jedla. Budova bude murovaná, nezateplená, s fasádnou úpravou. Navrhovaná budova má obdĺžnikový pôdorys. Novostavba bude esteticky a opticky zosúladená s okolitým prostredím a susediacimi objektmi. Strecha objektu bude plochá, s vnútorným odvodom dažďovej vody. Vertikálna komunikácia bude zabezpečená vnútornými schodiskami. Bezbariérový prístup bude zabezpečený pomocou rámp, so 7° sklonom., na základe projektovej dokumentácie na stavebné povolenie s náležitosťami dokumentácie na realizáciu stavby (DSP a DRS) vyhotovenou projektantom uvedeným v Prílohe č. 3 SP Projektová dokumentácia.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom systému EVO. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi Verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu Verejného obstarávania. 2. Verejný obstarávateľ za účelom bezproblémovej elektronickej komunikácie odporúča záujemcom oboznámiť sa s príručkou používateľa systému EVO (záujemca/uchádzač) a príručkou k funkcionalitám webového sídla úradu zverejnenými na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html 3. Verejný obstarávateľ záujemcom odporúča vykonať obhliadku miesta realizácie predmetu zákazky. Podrobnosti sú uvedené v bode 14 časti A. Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 4. Verejný obstarávateľ vyhodnotí splnenie podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk v súlade s § 112 ods. 6 ZVO. 5. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6. Vzhľadom na podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. V súlade s § 42 ods. 12 ZVO verejný obstarávateľ môže určiť osobitné podmienky plnenia zmluvy, ak ich uvedie v súťažných podkladoch. Osobitné podmienky plnenia zmluvy môžu zahŕňať ekonomické, sociálne, enviromentálne hľadiská, hľadiská súvisiace s inováciou alebo zamestnanosťou. Sociálne hľadisko bude realizované zamestnaním minimálne dvoch osôb spĺňajúcich nasledovné podmienky: a) patria k marginalizovanej rómskej komunite, a zároveň b) sú nezamestnané, pričom uprednostnené budú dlhodobo nezamestnané osoby. 7.Verejný obstarávateľ v zmysle § 40 ods. 6 písm. g) ZVO vylúči uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.