Vyhlásené obstarávanie

Dodanie tovarov pre zberný dvor


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Municipal Real Estate Dunajská Streda, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
624 115,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16700000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
14. Marec 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Apríl 2022
Dátum otvárania ponúk:
15. Apríl 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou poverenou na jeho zastupovanie. Bližšie v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie tovarov pre zberný dvor v Dunajskej Strede. Zákazka sa delí na samostatné časti porobnejšie definované v súťažných podkladoch: 1. Traktor s príslušenstvom 2. Zber BRKO 3. Zber kuchynského odpadu 4. Čelný kĺbový nakladač 5. Nádoby na zber separovaných druhov odpadov. Predmetom tejto časti zákazky je dodanie traktora s prílušenstvom - podrobne definované v súťažných podkladoch: 1.1.Kolesový traktor s min. výkonom 70 kW 1.2.Čelný nakladač s príslušenstvom (prídavné zariadenie ku traktoru) 1.3.Príves (prípojné zariadenie ku traktoru) 1.4.Traktorový reťazový nosič kontajnerov (prípojné zariadenie ku traktoru) 1.5.Drvič/štiepkovač na konáre a orezy (prípojné zariadenie ku traktoru)Predmetom tejto časti zákazky je dodanie vozidla na zber BRKO 240 l nádob zo zelene. Podrobne je predmet definovaný v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodanie valníkového vozidla na zber nádob sudov. Podrobne je predmet definovaný v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodanie čelného kĺbového nakladača. Podrobne je predmet definovaný v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodanie nádob na zber separovaných druhov odpadov: 5.1. Veľkokapacitný otvorený (vaničkový) kontajner - 7 m3 5.2. Veľkokapacitný zatvorený (vaničkový) kontajner - 7 m3 5.3. Nádoba na BIO 120 L hnedá smriežkou 5.4. Nádoba na kuchynský odpad 23 l 5.5. Nádoba na kuchynský odpad perforovaná 10 l 5.6. Biodegradovateľné sáčky na kuchynský odpad 10L 5.7.Skladovací kontajner 6 m na opätovné použitie 5.8.Kontajner na nebezpečný odpad 3 m 5.9.Plastový sud na zber kuchynského odpadu 200l 5.10. Vysokotlakový čistič kontajnerov

Doplňujúce informácie

Vzhľadom na technické špecifikácie a charakter zákazky sa nejedná o zelené VO, inovatívne partnerstvo, inovácie alebo obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku a neuzavrieť zmluvu so žiadnym uchádzačom v prípade, ak ceny v predložených ponuk budú vyššie ako predpokladaná hodnota zákazky, alebo ak žiadosť o NFP v rácmi OPKŽP nebude schválená. V súlade s § 38 ZVO ods. 1 písm. d) sa stanovuje uchádzačom podmienka podľa §40 ods. 6 písm. g): Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača z verejného obstarávania, ak na základe dôveryhodných informácií nadobudne dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. V súlade s § 56 ods. 12 ZVO si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo podľa svojho uváženia predĺžiť lehotu na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovené v§ 56 ods. 8, 10 a 11 na viac ako 10 pracovných dní. Zmluvné podmienky sú súčasťou súťažných podkladov, dôrazne odporúčame záujemcom venovať ich zneniu pozornosť.