Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti budovy Obecného úradu v obci Vinica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Vinica
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
501 218,16
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45211350-7
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. Február 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Marec 2022
Dátum otvárania ponúk:
14. Marec 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad obce Vinica, Cesta slobody 466/44, 991 28 Vinica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Pre otváranie, kontrolu a vyhodnotenie cenových ponúk bola štatutárom verejného obstarávateľa stanovená odborná komisia.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác s názvom: Zníženie energetickej náročnosti budovy Obecného úradu v obci Vinica. Budova Obecného úradu so súpisným číslom 466 je situovaná v zastavanom území obce Vinica. Projekt stavby rieši zníženie energetickej náročnosti budovy Obecného úradu , prostredníctvom vybudovania novej šikmej valbovej strechy, so sklonom 30 °, so strešnou keramickou krytinou a tým vytvorenia podkrovia bez využívania. V rámci vybudovania novej šikmej strechy sa rieši odstránenie pôvodných oplechovaní stien atík, obitie atikových múrov a vybudovanie nových železobetónových stužujúcich vencov na obvodové murivo 2.NP. Po vybudovaní novej strešnej konštrukcie sa rieši zateplenie stropu 2.NP, zo strany krovovej konštrukcie. Ďalším predmetom projektu je vybudovanie prístrešku v tvare pultovej strechy pred hlavným vchodom. Súčasťou projektu je výmena všetkých otvorových konštrukcií na nové plastové so zasklením izolačným trojsklom a garážovej brány na novú sekcionálnu izolovanú bránu na elektrický pohon. Z dôvodu výmeny všetkých otvorových konštrukcií v rámci projektu je potrebné vymeniť všetky vonkajšie parapety, za nové. Projekt ďalej rieši zateplenie obvodových stien, ostení a nadpraží, zahŕňa technické riešenie vstupu do objektu pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie vybudovanie železobetónovej rampy pred hlavnými vchodom. Súčasťou projektu sú aj práce rekonštrukcie vykurovania, ohrevu vody, nový bleskozvod, rekonštrukcia inštalačných zariadení a ďalšie. Podrobný popis je v stavebnej projektovej dokumentácii.. Uvedené v Stručnom opise zákazky a podrobne v Stavebnej projektovej dokumentácii - Príloha č. 3 Súťažných podkladov..

Doplňujúce informácie

Uchádzač môže predloženú ponuku dodatočne doplniť, zmeniť alebo odvolať do uplynutia lehoty na predkladanie ponúk. Doplnenie alebo zmenu ponuky je možné vykonať vrátením pôvodnej ponuky na základe písomnej žiadosti uchádzača zaslanej prostredníctvom poštovej zásielky alebo doručenej osobne uchádzačom alebo splnomocnenou osobou uchádzača na adrese verejného obstarávateľa a doručením novej ponuky v lehote na predkladanie ponúk. Ponuka predložená po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk sa vráti uchádzačovi neotvorená.