Vyhlásené obstarávanie

Dodávka sanitiek


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Dolnooravská nemocnica s poliklinikou MUDr. L. Nádaši Jégého Dolný Kubín
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
89 322,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34114121-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Február 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Marec 2022
Dátum otvárania ponúk:
4. Marec 2022
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2022
Miesto otvárania ponúk:
Dolnooravská nemocnica s poliklinikou MUDr. L. Nádaši Jégého Dolný Kubín, Nemocničná 1944/10, 026 14 Dolný Kubín (Malá zasadačka)
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude verejné. Otvárania ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Fyzická osoba sa preukáže identifikačným dokladom a listinným oprávnením konať za uchádzača. Na otváraní ponúk budú zverejnené informácie podľa zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je dodávka 2 ks sanitiek pre dopravnú zdravotnú službu DONsP Dolný Kubín, a to vrátane dopravy na miesto plnenia a zaškolenia obsluhy. Dodávka bude vykonaná v súlade s platnou legislatívou a s platnými normami, ktoré sa vzťahujú k predmetu dodávky a pri protokolárnom odovzdaní do trvalého užívania bude verejnému obstarávateľovi odovzdaná kompletná dokumentácia vrátane veľkého technického preukazu.. Sanitné vozidlá pre dopravnú zdravotnú službu v počte 2 ks

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky podlimitným postupom sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na www.uvo.gov.sk. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby mal záujemca/uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému EVO sú zadefinované a zverejnené v aktuálnych príručkách na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html a vo videonávodoch na https://www.uvo.gov.sk/viac-oisevo/videonavody-5f9.html, 2. Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému verejnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke v systéme EVO umiestnenom na webovej stránke http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/437090, čím verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup k podkladom, 3. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. 4. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, nie je predmetné VO obstarávaním inovácií, zeleného verejného obstarávania a obstarávanie nie je zamerané na sociálne aspekty.