Vyhlásené obstarávanie

REKONŠTRUKCIA PALUBOVKY ŠPORTOVEJ HALY V PRIEVIDZI - SO 01 HRACIA PLOCHA, PALUBOVKA


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Prievidza
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
279 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45432114-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
11. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
10. Január 2023
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk bude realizované prostredníctvom funkcionality "Otváranie ponúk online" systému ERANET. Pre tento účel nebude nutná prezenčná prítomnosť uchádzačov.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na online otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí zaslali/predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Prijaté ponuky bude posudzovať a vyhodnocovať komisia, zriadená pre tento účel.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

REKONŠTRUKCIA PALUBOVKY ŠPORTOVEJ HALY V PRIEVIDZI - SO 01 HRACIA PLOCHA, PALUBOVKA

Opis obstarávania

Verejné obstarávanie bude realizované z nasledovných úkonov: 1/ odstránenie a likvidácia pôvodnej skladby podlahy, deliacich mantinelov a časti PVC podlahy 2/ vyčistenie a príprava podkladu palubovky, príp. lokálne vyspravenie hydroizolácie 3/ zhotovenie komplexného certifikovaného podlahového systému - pevnej drevenej podlahy spĺňajúcej kritéria FIBA, Level 1 (napr. JUNCKERS DouBAT 120+ alebo ekvivalent) so zachovaním pôvodných puzdier na športové náradie, príp. výšková úprava telovýchovného náradia s dodaním revíznej správy. Nášľapná vrstva palubovky bude z masívneho dreva hrúbky 22 mm. 4/ maľovanie čiar polyuretánovou farbou (v súlade s pravidlami jednotlivých športov) 5/ repasácia deliacich mantinelov oddeľujúcich hraciu plochu od diváckeho sektora 6/ výmena a vyspravenie podlahy PVC po oboch stranách haly 1. rada diváckeho sektora od palubovky 7/ dodávka a montáž komplet dvoch kusov mobilných basketbalových košov spĺňajúcich kritériá FIBA, Level 1 Ostatné informácie k opisu predmetu zákazky sa nachádzajú v Súťažných podkladoch a prílohách.. Povaha, množstvo a rozsah prác a ostatné kritériá na realizáciu diela sú uvedené v Súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si u víťazného uchádzača bude uplatňovať zádržné. Informácie o výške zádržného a ďalších podmienkach sú uvedené v návrhu Zmluvy o dielo, ktorá tvorí prílohu Súťažných podkladov.