Vyhlásené obstarávanie

VEĽKÉ LEVÁRE - KANALIZÁCIA I. a II. ETAPA


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Veľké Leváre
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
423 862,60
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45231000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. November 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
29. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
29. November 2021
Ponuka musí platiť do:
31. August 2022
Miesto otvárania ponúk:
Obec Veľké Leváre, OÚ Veľké Leváre, Štefánikova 747, 908 73 Veľké Leváre
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude sprístupnením ponúk online cez systém EVO, ktorý automaticky generuje zápisnicu z otvárania, ktorú bezodkladne zašle všetkým uchádzačom. Nie je nutná účasť uchádzačov. Bližšie informácie sú uvedené v SP.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

V rámci naprojektovaného riešenia v prílohe súťažných podkladov je predmetom tejto zákazky vybudovanie kanalizácie, a to len stoky E a E2, ďalej čerpacia stanica ČS VL12 vrátane stavebnej, technologickej časti a vedení NN a výtlačné potrubie VL12. Ostatné stoky označené ako A1, A2 sa v rámci tejto zákazky teraz nerealizujú. Ďalšie podrobné informácie viď prílohu Projektová dokumentácia v súťažných podkladoch.. V rámci naprojektovaného riešenia v prílohe súťažných podkladov je predmetom tejto zákazky vybudovanie kanalizácie, a to len stoky E a E2, ďalej čerpacia stanica ČS VL12 vrátane stavebnej, technologickej časti a vedení NN a výtlačné potrubie VL12. Ostatné stoky označené ako A1, A2 sa v rámci tejto zákazky teraz nerealizujú. Ďalšie podrobné informácie viď prílohu Projektová dokumentácia v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1)Verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. Použije sa "super reverzný spôsob" vyhodnotenia. (2) Verejný obstarávateľ bude požadovať vytvorenie určitej právnej formy, odvolávka50)viď zákon, ak ponuka skupiny dodávateľov bola prijatá lebo vytvorenie určitej právnej formy je potrebné z dôvodu riadneho plnenia zmluvy. (3)Vysvetlenie informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii verejný obstarávateľ bezodkladne oznámi všetkým záujemcom, najneskôr však tri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie sa požiada dostatočne vopred. (4) Verejné obstarávanie sa realizuje cez informačný systém EVO. Dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní prostredníctvom IS EVO. Záujemca/uchádzač musí byť evidovaný v informačnom systéme UVO ako užívateľ za Hospodársky subjekt(Návod: odkaz https://www.uvo.gov.sk/registrácia, privátna zóna, vytvorenie účtu, vyplniť povinné kolónky kliknúť na tlačidlo odoslať pomocou inštrukcií zaslaných do uvedeného mailu získať prístupové údaje na prihlásenie v ľavom menu kliknúť na Hospodárske subjekty, v prípade že budete reagovať na zákazku v mene hospodárskeho subjektu, ktorý nie je v zozname musíte ho pridať medzi svoje HS kliknutím na + pridať hospodársky subjekt všetky ďalšie pokyny na komunikáciu sú podrobne rozpísané v príručke https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky5f7.html, v časti Záujemca/uchádzač. Záujemca/uchádzač sa priradí k zákazke buď cez profil VO alebo priamo na : https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/435251 Všetky ďalšie pokyny na komunikáciu sú podrobne rozpísané v príručke https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html, Záujemca/uchádzač Záujemca/uchádzač sa priradí k zákazke na uvedených web. adresách po kliknutí na konkrétnu zákazku bude uchádzač prihlásený do informačného systému UVO môcť kliknúť na "predložiť ponuku" alebo kliknúť na "položiť otázku", čím sa aktivuje jeho prístup k zákazke a aktivujú sa všetky funkcionality IS EVO zo strany uchádzača/záujemcu k tejto zákazke alebo kliknúť na "vstúpiť do zákazky" bez vytvorenia väzby na zákazku. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. Komunikácia medzi VO a záujemcami a uchádzačmi sa riadi ustanoveniami § 20 ZVO. (5) Všetky náklady spojené s vypracovaním ponuky znáša v plnej miere uchádzač. (6)Nejedná sa o obstarávanie inovácií.