Vyhlásené obstarávanie

Stavebné úpravy budovy Obecného úradu v obci Bátorová


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Bátorová
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
100 100,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45211350-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. Február 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
17. Marec 2016
Dátum otvárania ponúk:
17. Marec 2016
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Budova Mestského úradu v Lučenci Adresa: Novohradská č.1 Obec (mesto): Lučenec PSČ: 984 01, I. poschodie, kancelária č. 216.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom projektovej dokumentácie sú stavebné úpravy budovy obecného úradu v obci Bátorová, na parcele č. 46/1. Jestvujúci objekt je prízemný, čiastočne podpivničený s valbovou strechou. V súčasnosti sa v dôsledku pôsobenia času stali stavebné materiály a ich zabudovanie v stavbe nedostačujúce a nevyhovujúce. Jedná sa hlavne o materiály strešnej konštrukcie strešná krytina, dažďové žľaby a zvody, okenné a dverné konštrukcie a vonkajšie omietky. Preto bol vypracovaný projekt stavebných úprav, ktorý rieši nedostatky, nevyhovujúci stav a nové potreby majiteľa tejto stavby. Jestvujúci objekt má stenový nosný konštrukčný systém s obvodovými a vnútornými murovanými nosnými stenami. Tieto steny nesú stropné konštrukcie nad suterénom a prízemím objektu a taktiež aj nosné konštrukcie krovu valbovej strechy. Konštrukčný systém jestvujúceho objektu stavebnými úpravami sa nezmení. Zrážkové vody zo strechy objektu budú odvádzané na zelenú plochu na vsakovanie na pozemku investora. Na základe súčasného stavu budovy boli navrhnuté nasledovné stavebné úpravy: -výmena vonkajších okien a dverí -výmena vnútorných dverí -výmena strešnej krytiny, latovania a poškodených častí krovu -výmena dažďových žľabov a zvodov -výmena bleskozvodu -oprava striešky nad hlavným vstupom - oprava a zateplenie vonkajšej fasády objektu -zateplenie stropu nad 1. N.P. z hora minerálnou vlnou hr. 200 mm -zateplenie stropu 1.P.P. polystyrénom hr. 100 mm

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ bude podľa § 34 ods. 17 zákona o verejnom obstarávaní uplatňovať pri realizácii zmluvy o dielo osobitné podmienky plnenia zmluvy týkajúce sa sociálnych hľadísk, a to vo vzťahu k ľuďom znevýhodneným na trhu práce kvôli príslušnosti k rómskemu etník v prípade, ak je verejný obstarávateľ zapísaný v Atlase rómskych komunít 2013 (http://www.minv.sk/?atlas_2013). Verejný obstarávateľ uplatňuje požiadavku na uplatnenie sociálneho aspektu (podľa Partnerskej dohody SR na roky 2014 - 2020 uplatňovať vo vzťahu k inklúzii Marginalizovaných rómskych komunít (ďalej len MRK), t. j. pri zákazkách realizovaných v obciach z Atlasu rómskych komunít 2013, bude sociálne hľadisko uplatňovať vo vzťahu k inklúzii MRK). Úspešný uchádzač sa zaväzuje, že v prípade, ak bude potrebovať navýšiť svoje kapacity pre realizáciu predmetnej zákazky, v takomto prípade zamestná na realizáciu predmetnej aktivity osoby dlhodobo nezamestnané v mieste realizácie predmetnej zákazky ( obec, okres, VÚC). Forma zamestnania týchto osôb nie je určená, t. j. môže sa jednať o pracovný pomer na kratší pracovný čas ( na dobu určitú alebo neurčitú ), alebo dohodu o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru a pod.