Vyhlásené obstarávanie

Nákup technológie a podpora konkurencieschopnosti v spoločnosti Ján Vrban – TEMPO


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ján Vrban - TEMPO
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
145 692,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39711200-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
1. Október 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
3. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
3. November 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk, t. j. sprístupnenie elektronických ponúk, je verejné v nadväznosti na použitie ustanovenia § 52 ods. 2 ZVO. Otvárania sa môžu zúčastniť uchádzači, resp. ich splnomocnení zástupcovia, pričom verejnému obstarávateľovi predložia splnomocnenie a preukaz totožnosti.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka technologického vybavenia v rámci projektu Nákup technológie a podpora konkurencieschopnosti v spoločnosti Ján Vrban TEMPO. Predmet zákazky je rozdelený na šesť častí /šesť logických celkov/: Časť č. 1 - Logický celok č. 1 - Vákuová plnička Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov. Časť č. 2 - Logický celok č. 2 - Rezačka mäsa priama Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov. Časť č. 3 - Logický celok č. 3 - Rezačka mäsa Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov. Časť č. 4 - Logický celok č. 4 - Udiarenská komora Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov. Časť č. 5 - Logický celok č. 5 - Kúter s vyhadzovačom Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov. Časť č. 6 - Logický celok č. 6 - Kockovačka Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.. Časť č. 1 - Logický celok č. 1 - Vákuová plnička Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.Časť č. 2 - Logický celok č. 2 - Rezačka mäsa priama Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.Časť č. 3 - Logický celok č. 3 - Rezačka mäsa Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.Časť č. 4 - Logický celok č. 4 - Udiarenská komora Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.Časť č. 5 - Logický celok č. 5 - Kúter s vyhadzovačom Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.Časť č. 6 - Logický celok č. 6 - Kockovačka Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Predmetné verejné obstarávanie je obstarávanie inovácií. 2.Komunikácia a výmena informácií (ďalej len komunikácia) medzi osobou podľa § 8 ZVO a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje spôsobom a prostriedkami, ktoré zabezpečia úplnosť údajov a obsahu uvedených v ponuke a zaručia ochranu dôverných a osobných údajov uvedených v týchto dokumentoch. 3. Komunikácia medzi osobou podľa § 8 ZVO a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v elektronickej podobe prostredníctvom systému EVO, ktorý zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, ak nie je uvedené inak. 4. Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme EVO a pre elektronické predkladanie ponúk prostredníctvom systému EVO je potrebné vykonať registráciu do zákazky realizovanej prostredníctvom systému EVO. Záujemca o zákazku sa zaregistruje priamo v príslušnej zákazke, zverejnenej v zozname zákaziek v profile verejného obstarávateľa / osoby podľa § 8 ZVO na adrese: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/20579 5. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby mal záujemca/uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému EVO sú zadefinované a zverejnené na portáli EVO v časti Príručky (https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html , https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html ) 6.Predávajúci sa zaväzuje strpieť výkon kontroly/auditu, overovania súvisiaceho s predmetom zmluvy kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku, ktorú má Kupujúci uzavretú s poskytovateľom nenávratného finančného príspevku a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. 7.Predávajúci poskytuje na tovar záruku v dĺžke podľa typu tovaru, najmenej však po dobu 12 mesiacov. 8.Zmluva je uzavretá jej podpisom oboma zmluvnými stranami a nadobúda účinnosť po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že dôjde k schváleniu postupov v rámci administratívnej kontroly verejného obstarávania na základe schválenej žiadosti Objednávateľa o poskytnutie nenávratného finančného príspevku.