Vyhlásené obstarávanie

Inovatívne zariadenie pekárne


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Velička, spol. s r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
233 676,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42215000-6
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
4. September 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
4. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
4. November 2020
Ponuka musí platiť do:
25. August 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude v súlade § 54 ods. 3 ZVO neverejné t.j. vykonané bez účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, údaje z otvárania ponúk nebudú zverejnené a uchádzačom nebude poslaná zápisnica z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 100

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka inovatívneho zariadenia pekárne a to : 1.Sádzacie automatické zariadenie 2.Rohlíkový stroj 3.Zariadenie pre vodné hospodárstvo 4.Kysiareň na riadené kysnutie cesta 5.Plynová rotačná pec 6.Parné komory - konvektomaty 7.Gúľacie zariadenie na chlieb 8.Zavaľovacie zariadenie 9.Balička chleba a pečiva Predmet zákazky sa člení na 9 častí : Časť 1. Predmetu zákazky - Sádzacie automatické zariadenie Časť 2. Predmetu zákazky - Rohlíkový stroj Časť 3. Predmetu zákazky - Zariadenie pre vodné hospodárstvo Časť 4. Predmetu zákazky - Kysiareň na riadené kysnutie cesta Časť 5. Predmetu zákazky - Plynová rotačná pec Časť 6. Predmetu zákazky - Parné komory - konvektomaty Časť 7. Predmetu zákazky - Gúľacie zariadenie na chlieb Časť 8. Predmetu zákazky - Zavaľovacie zariadenie Časť 9. Predmetu zákazky - Balička chleba a pečiva Podrobné vymedzenie predmetu zákazky a jednotlivých časti predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladov.. Predmetom časti 1. predmetu zákazky je dodávka 1 kusu sádzacieho automatického zariadenia. Opis tejto časti predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.Predmetom časti 2. predmetu zákazky je dodávka 1 kusu rohlíkovacieho stroja. Opis tejto časti predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.Predmetom časti 3. predmetu zákazky je dodávka 1 kusu zariadenia pre vodné hospodárstvo. Opis tejto časti predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.Predmetom časti 4. predmetu zákazky je dodávka 1 kusu kysiareň na riadené kysnutie cesta. Opis tejto časti predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.Predmetom časti 5. predmetu zákazky je dodávka 1 kusu plynovej rotačnej pece. Opis tejto časti predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.Predmetom časti 6. predmetu zákazky je dodávka 2 kusov parnej komory - konvektomatov. Opis tejto časti predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.Predmetom časti 7. predmetu zákazky je dodávka 1 kusu gúľacieho zariadenia na chlieb. Opis tejto časti predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.Predmetom časti 8. predmetu zákazky je dodávka 1 kusu zavaľovacieho zariadenia. Opis tejto časti predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.Predmetom časti 9. predmetu zákazky je dodávka 1 kusu baličky na chlieb a pečivo. Opis tejto časti predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1) Komunikácia medzi Osobou podľa § 8 zákona o verejnom obstarávaní a Záujemcami/Uchádzačmi sa uskutočňuje výhradne elektronicky, prostredníctvom informačného systému elektronického verejného obstarávania IS-EVO ver. 18.0 Úradu pre verejné obstarávanie (ďalej len IS EVO) s využitím všetkých jeho funkcionalít. Systém IS EVO je dostupný na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html. Postup Záujemcu/Uchádzača je upravený v príručkách pre Záujemcu/Uchádzača, ktoré sú zverejnené na stránke portálu IS EVO v položke menu Príručky https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky- 5f7.html. 2) Osoba podľa § 8 zákona o verejnom obstarávaní odporúča, aby sa záujemca pri práci v portáli EVO riadil minimálne používateľskou príručkou zverejnenou na tomto portáli, resp. bol vyškolený na prácu v tomto portáli, nakoľko ak sa dopustí chýb pri práci v systéme EVO, nesie za ne plnú zodpovednosť. 3) Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 4) Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní jednotným európskym dokumentom (ďalej aj,,JED""), pričom z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotným európskym dokumentom, stanovené osobou podľa § 8 zákona o verejnom obstarávaní v bode III.1 tohto oznámenia. Osoba podľa § 8 zákona o verejnom obstarávaní môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní o predloženie dokladov nahradených JED-om. 5) Jednotný európsky dokument v editovateľnej forme je možné stiahnuť z webového sídla UVO na: http:// www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html. Manuál k vyplneniu dokumentu je zverejnený na: http://www.uvo.gov.sk/extdoc/1096/jed_-_manual.pdf. Osoba podľa § 8 zákona o verejnom obstarávaní požaduje, aby bol jednotný európsky dokument ručne podpísaný osobou oprávnenou konať za hospodársky subjekt/záujemcu/uchádzača alebo riadne splnomocnenou osobou. 6)Osoba podľa § 8 zákona o verejnom obstarávaní podľa ustanovenia § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 7)Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií a nie j obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 8)Zábezpeka ponúk sa nevyžaduje.