Vyhlásené obstarávanie

Sliač - vybudovanie stojiska stred – SZ a PD


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
209 027,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71250000-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
22. Júl 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
25. August 2020
Dátum otvárania ponúk:
25. August 2020
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude v súlade s § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní neverejné, t.j. vykonané bez účasti uchádzačov ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, údaje z otvárania ponúk nebudú zverejnené a uchádzačom nebude poslaná zápisnica z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 270

Výsledky

Sliač - vybudovanie stojiska stred – SZ a PD

Opis obstarávania

Vypracovanie stavebného zámeru, dokumentácie odhadu nákladov typu B (TBCE), projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie a realizáciu stavby vrátane inžinierskej činnosti, inžiniersko-geologického prieskumu, polohopisného a výškopisného zamerania a zamerania inžinierskych sietí.. Predmetom je vypracovanie stavebného zámeru, dokumentácie odhadu nákladov typu B (TBCE) a projektovej dokumentácie pre stavebné konanie a realizáciu stavby. Stavebná akcia má podľa požiadaviek NATO poskytnúť parkovací priestor stojisko, pre dve lietadlá určené pre tranzitný transport (ekvivalent typu C-130 Herkules). Priestor má byť, v rámci možností, vhodný aj pre nebezpečný materiál. Projekt zahŕňa stojisko, bezpečnostné okraje, odvodnenie, letiskové navigačné osvetlenie, uzemňovacie body a letiskové značenie a osvetlenie plochy. Navrhované stojisko bude umiestnené medzi rolovacími dráhami G a H v priestore pred hangárom Vítkovice. Stojisko bude mať rozmery cca 154,05 m x 109,28 m (plocha 16 835 m2). Parametre stojiska sú určené na základe kritérií a štandardov letísk NATO (dokument Bi-SC Directive 85-05 z decembra 2017). Objekt sa nachádza na majetkovoprávne vysporiadaných pozemkoch v správe MO SR, v katastrálnom území Sielnica, zapísané na liste vlastníctva č. 709.

Doplňujúce informácie

1.Komunikácia vo verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať písomne, prostredníctvom elektronického Informačného systému pre elektronické verejné obstarávanie (ďalej len IS EVO) ktorého správcom je Úrad pre verejné obstarávanie www.uvo.gov.sk s využitím všetkých jeho funkcionalít. IS EVO je dostupný bezplatne na nasledovnej adrese: https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html . 2 .Súťažné podklady sa nezasielajú, sú k dispozícii odo dňa vyhlásenia tohto verejného obstarávania v profile verejného obstarávateľa zriadenom v elektronickom úložisku na webovej stránke https://www.uvo.gov.sk/. Verejný obstarávateľ poskytuje k súťažným podkladom a ďalším dokumentom neobmedzený, úplný a priamy prístup bezodplatne. Verejný obstarávateľ bude aktuálne zverejňovať vo svojom profile aj ďalšie prípadné dokumenty potrebné na vypracovanie ponuky. 3.Doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti uchádzačov vo verejnom obstarávaní určené podľa bodov č. III.1.1.) , III.1.2) a III.1.3) tohto oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania môžu uchádzači predbežne nahradiť podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní aj Jednotným európskym dokumentom (ďalej len ,,JED), spĺňajúcim náležitosti podľa § 39 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní. Ďalšie podrobnosti a informácie vzťahujúce sa k JED sú uvedené v súťažných podkladoch. 4.Verejný obstarávateľ požaduje viazanosť ponúk zabezpečiť zábezpekou podľa § 46 zákona o verejnom obstarávaní. Zábezpeka ponúk je stanovená vo výške: 5 000,- EUR (slovom: päťtisíc EUR). Ďalšie podmienky zloženia zábezpeky a jej uvoľnenia sú uvedené v súťažných podkladoch. 5.Podľa § 66 ods. 7 prvej vety zákona o verejnom obstarávaní vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 zákona o verejnom obstarávaní sa uskutoční po vyhodnotení ponúk podľa § 53 zákona o verejnom obstarávaní. 6.Otváranie ponúk je verejné. Uskutoční sa podľa § 52 zákona o verejnom obstarávaní. Informácie týkajúce sa informácií o oprávnených osobách a otváraní ponúk sú uvedené v súťažných podkladoch v bode 23. oddielu A.1 POKYNY PRE UCHÁDZAČOV. 7.Verejný obstarávateľ v rámci vyhodnotenia podmienok účasti podľa § 40 od. 4 až 14 zákona o verejnom obstarávaní vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 8. Obhliadka miesta plnenia predmetu zákazky je odporúčaná. Uskutoční sa dňa 27.07.2020 o 9:00. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 9. Predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným obstarávaním, nezaoberá sa obstarávaním inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty.