Obstarávanie

Záchranné padáky pre dopravné lietadlá a vrtuľníky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
161 998,80
Konečná suma(Bez DPH):
112 499,16
Zaplatené:
69.44%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39523000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celok podľa špecifikácie
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Padák musí zabezpečiť spoľahlivé opustenie lietadla, bezpečný dopad a prežitie pilota po núdzovom opustení lietadla, musí byť zlučiteľný s jednotlivými typmi lietadiel používaných objednávateľom (L-410, Mi-17, perspektívne C-27J Spartan a UH-60M), tzn. uloženie do vaní sedadiel - nutné vykonať overenie zlučiteľnosti padáka prostredníctvom skúšok. Overenie zlučiteľnosti padáku s jednotlivými typmi používaných dopravných lietadiel a vrtuľníkov by bolo zabezpečené vo vlastnej réžii objednávateľa (uloženie do vaní lietadiel a vrtuľníkov).; Padáky musia umožňovať montáž elektron. bezpeč. prístroja na padák, ktorý zabezpečí jeho otvorenie v nastavenom čase. Tieto prístroje by mali byť súčasťou padáka. V prípade, že budú dodané samostatne, musí byť dodaný certifikát od výrobcu padákov o schválených typoch elektron. zabezpeč. prístrojoch, ktoré bude možné použiť v padákoch. Bezpeč. prístroj Cypress 2 AirCrew je potrebné upraviť na spúšťanie iba podľa času, čo je schopný zabezpečiť výrobca prístrojov na požiadanie zákazníka. Bezpeč. prístroj MPAAD Pilot má funkciu spúšťania iba podľa času už zabudovanú priamo vo výrobe.; Padák musí zabezpečiť bezpečný dopad a prežitie pilota po opustení lietadla, spoľahlivú funkciu v rozsahu výšok 0 - 12 000 m nad terénom, pri teplotách min. -30C až +80C a relatívnej vlhkosti, ktorá zodpovedá týmto teplotám. Padák musí obsahovať elektronický bezpečnostný prístroj (napr. MPAAD Pilot alebo Cypress 2 AirCrew), ktorý zabezpečí jeho otvorenie v nastavenom čase (ak pilot nie je schopný sám otvoriť padák). ; Padák musí umožňovať vykonávanie aj cvičných zoskokov padákom so zaistením bezpečnosti pri cvičných zoskokoch (pripevnenie záložného padáku), prípadné dodanie padákového kompletu rovnakého typu na vykonávanie iba cvičných zoskokov.; Padák musí mať oprávnenie na použitie Európskej agentúry pre bezpečnosť a letectvo EASA; Padáky musia byť pohodlné a nesmú spôsobovať prekážky v pilotovaní a riadení lietadiel a vrtuľníkov počas letu; Padáky musia spĺňať minimálne normy TSO 023d (ETSO C23d-Personnel Paraschute Assemblies, SAE AS 8015B)

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Padák musí byť použiteľný aj bez elektronického bezpečnostného prístroja (AAD), Hodnota / charakteristika: Autonómne otvorenie padáka (ručne); Technické vlastnosti: Minimálny počet cvičných zoskokov, bez nutnosti prehliadky padáku po použití u vyróbcu, Hodnota / charakteristika: 5 zoskokov

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Sedadlový variant padáku, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Chrbtový variant padáku, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 14; Technické vlastnosti: Hmotnosť zaťaženia, Jednotka: kg, Minimum: 115, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Najmenšia výška použitia s okamžitým otvorením padáku, Jednotka: m, Minimum: 100 m.n.t, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Maximálna rýchlosť vzdušného prúdu pri otvorení padáku, Jednotka: KEAS (km/h), Minimum: 150 (277,8), Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Maximálna rýchlosť klesania na padáku, Jednotka: m.s −1, Minimum: , Maximum: 6, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Maximálna doba zabalenia, Jednotka: dni, Minimum: 180, Maximum: , Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
AERO LOGISTICS s.r.o. 1 134 999,00 20% EUR 24. Október 2016 121388

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.