Dodávanie mrazeného mäsa, mäsových výrobkov.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, hlbokomrazené, bez prívlastkov; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku Mäsové výrobky čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso
Technické vlastnosti: Hovädzie mäso zadné bez kosti, býk, orech, mrazené, balenie max 4kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kostI, mrazené , balenie max 4kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, orech, mrazené, balenie max 4kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti, mrazená, balenie max 4kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie rezne HZ trieda A, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie stehná kalibrované 200 g trieda kvality A hlbokomrazené, slovenské, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky spišské minimálne 70% podiel bravčového a hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párková klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dusená bravčová šunka minimálne 80% podiel bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože, minimálna výška 4,5 cm, mrazená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jemná saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Rybie filé z aljašskej tresky, mrazené, bez chem. prísad a pridanej vody treska, pangasius, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hydinová tlačenka špeciál, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Špekačky bravčové mäso min.61% hovädzie mäso min.19%,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
CIMBAĽÁK s.r.o. | 2 | 8 856,67 | 20% | EUR | 8. Február 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.