Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do centra komunitných sociálnych služieb.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavéčasti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: 1. akosť, čerstvé, chladené, dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažuce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výrobymäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčnýmčíslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódomdodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé, chladené, bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko, chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno, orech, chladené, bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčová krkovička, b.k, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčový bôčik b.k, špeciálne upravený, vykostený bok, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzie zadné, z mladého býčka, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzie plece z mladého býky, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Teľacie stehno, orech, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracia pečeň, chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kuracie stehná, chladené, kalibrované 180-220 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Morčacie prsia, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Párková klobása, čerstvá, podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Párky bravčové, min. 80% mäso, čerstvé, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Saláma, šunková, čerstvá, podiel mäsa min.80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Mäkká saláma diétna, čerstvá, podiel mäsa min. 70%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Šunka, dusená, čerstvá, min. 80% mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Slanina, bravčová, údená, bez kože, voľná, čerstvá, viac ako 3 cm, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Klobása domáca gazdovská, čerstvá, údená, podiel mäsa min. 96% obsah soli nižší 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Masť domáca, čerstvá, škvarená bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 175, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Saláma malokarpatská, bravčové a hovädzie mäso min. 90%, tradičná kvalita, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21.Šunka dusená hydinová, čerstvá, podiel mäsa min. 85%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22.Tlačenka jemná kuracia, kurací vývar min. 41%, kuracie mäso 36%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 16, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23.Šunková pena 100 g, mäsová pena- šunková, brav, slanina, pitná voda, dusená šunka štandard 30%, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 340, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24.Pečeňový syr, brav. pečeň 40%, brav. mäso 30%, brav. slanina 19%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25.Kuracie prsia, chladené bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26.Klobása bravčová, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
CIMBAĽÁK s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 15. Január 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.