Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná škola
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
33 892,80
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
Celok
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažuce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 280, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčová krkovička, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové pliecko, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 950, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové pliecko , bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, kuchynská úprava, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové stehno, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzie zadné, z býka, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Hovädzie zadné, z býka, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Hovädzí roštenec z býka, kuchynská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Hovädzie plece z býka, kuchynská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Danielí močing, mäso z diviny - daniela, kuchynská úprava, červené, s nízkym obsahom tuku, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Danielia lopatka, bez kosti, mäso z diviny - daniela, kuchynská úprava, tmavočervené až červenohnedé, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Danielie stehno bez kosti, mäso z diviny - daniela, kuchynská úprava, červené, s nízkym obsahom tuku, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Teľacie stehno orech, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15.. Bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Bravčová pečeň, bez kosti, kože, bledoružovej farby, chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Klobása bravčová čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Klobása domáca gazdovská čerstvá, údená, podiel mäsa min. 96%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Kosti hovädzie, riedke, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Kosti hovädzie, špikové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Párková klobása, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Párky bratislavské, bravčové mäso min. 63%, hovädzie mäso min. 10%, bravčová slanina 2%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Párky debrecínske, bravčové mäso min 40%, hovädzie mäso min 26%, bravčová slanina 2%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Párky viedenské, čerstvý podiel masa 80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Prešovský kabanos čerstvý, min 55 % brav. mäso, hyd. mäso min 15%, slanina min 15 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Saláma dietna, bravčové mäso 70%, bravčová slanina a kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Saláma suchá, malokarpatská, celá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Saláma suchá, malokarpatská krájaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Slanina oravská, bravčový bok s kožou 92%, prídavné latky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Slanina údená, bez kože, bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Šunka dusená čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Šunka dusená krájaná, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
MASO J+L, s.r.o. 3 0,00 0% EUR 1. Marec 2024 366366

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.