Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti, mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: MMäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá, viažuce na seba vodu, múku škrob, ktoré pri procese výrobky mäsových výrobkov nie sú schválené štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Teľacie stehno, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hovädzí roštenec, voľné, chladené, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Morčacie prsia, voľné, chladené, bez kosti, bez kože, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Kuracie prsia, voľné, chladené, bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kuracie stehná, voľné, chladené, bez kosti a kože, trieda A, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kačacie prsia, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kurča, voľné, čistené, pitvané bez drobkov, trieda A, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracia pečeň, voľná, chladená, čerstvá, opracovaná, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčové stehno, voľné, chladené, bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčové pliecko, voľné, chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Bravčové karé, voľné, chladené, bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Králičie mäso, voľné, chladené, bez hlavy a drobkov SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Bravčová klobása, voľná, údená, gazdovská, domáca, chladená, čerstvá, podiel mäsa 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Saláma suchá, voľná, min. 80% mäso, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Šunka dusená, voľná, min. 95% mäso, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Slanina, voľná, bravčová, údená, bez kože, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Roštenka z daniela, voľné, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Stehno z daniela, voľné, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20 Párky, voľné, min. 80% mäso, čerstvé, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
HOKO spoločnosť s ručením obmedzeným | 5 | 0,00 | 0% | EUR | Dátum neuvedený |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.