Predmetom zákazky je výber dodávateľa na Mäso a mäsové výrobky pre školské stravovanie. Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz tovaru na miesto určenia, t. j. budú vrátane dopravy a vyloženia.
Technické vlastnosti: Hovädzie stehno z býka, chladený bez kože, bez kostí, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie plece z býka, chladené, bez kože, bez kostí, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková, chladené, bez kože, bez kostí, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie stehno, chladené, bez kože, bez kostí, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno, chladené mäso, bez kostí a kože, bez mastných častí a bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé, čerstvé chladené mäso, bez kostí a kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička, čerstvé chladené mäso, bez kostí a kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bračová pečeň, bravčové vnútornosti, opracované, bez šliach, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky hydinové min 59 % hydinového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky, napr. viedenské min 85 % hovädzieho mäsa a bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka špeciál s obsahom mäsa 93%, tepelne opracovaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené karé lahôdkové, tepelne opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená Mor. krkovička, vakuovo balená, 800g, tepelne opracovaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená klobása s obsahom mäsa 95%, tepelne opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina údená, bez kože a tepelné opracovaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová panenská, kuchynsky opracovaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie prsia bez kostí a kože, mrazené, nesolené, slovenské, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracií stehenný steak bez kosti a kože, mrazené, slovenské, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie stehno 260g, mrazené, slovenské, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Morčacie prsia mrazené, nesolené, slovenské, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Morčacia šunka 98%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť v kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
CIMBAĽÁK s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 11. Október 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.