Obstarávanie

Hasičské vybavenie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 763,00
Konečná suma(Bez DPH):
1 791,66
Zaplatené:
64.84%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38570000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
3.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Pomáha hasičom, bezpečnostným zložkám a polícii pri záchrane životov, na zaistenie bezpečnosti zasahujúcich a pri rýchlom a efektívnom rozhodovaní počas realizácií záchranných prác.; Zaznamenávanie tepelného žiarenia na rozlišovanie a stanovovanie teplôt predmetov v okolí. Vidí skrz dym, hmlu a tmu.  Pre dohľadanie ložísk požiarov, stratených či uväznených osôb.  Vhodné na použitie pri záchranných udalostiach (autonehody, havárie), pátranie po stratených osobách a pod.; Okrem klasického využitia hasičským zborom na hasenie požiarov je toto zariadenie zaujímavé aj pre bezpečnostné zložky a políciu. Napríklad na osobných a nákladných autách sa dajú kontrolovať aj tepelné podpisy (brzdy, pneumatiky, ložná plocha, teplota pri preprave nebezpečného tovaru atď.).

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Tepelný senzor, Hodnota / charakteristika: 320 x 240, 15 Hz snímkovou frekvenciou, 76 800 teplotných pixelov pre maximálnu čistotu a citlivosť obrazu; Technické vlastnosti: Detekčná vzdialenosť, Hodnota / charakteristika: - 30 cm - 550 m; Technické vlastnosti: Rozsah teplôt, Hodnota / charakteristika: -20 to 550°C; Technické vlastnosti: Vodeodolnosť, Hodnota / charakteristika: IP 67, utesnené puzdro; Technické vlastnosti: Displej, Hodnota / charakteristika: 2,4" farebný s Corning® Gorilla® Glass alebo ekvivalent; Technické vlastnosti: Tepelná citlivosť, Hodnota / charakteristika: < 70 mK; Technické vlastnosti: Zorné pole, Hodnota / charakteristika: široké, 32-stupňové zorné pole, ľahko preskenuje veľkú oblasť a identifikuje nebezpečenstvá v priebehu niekoľkých sekúnd; Technické vlastnosti: Používateľské rozhranie, Hodnota / charakteristika: samostatné zariadenie s 3-tlačidlovou navigáciou; Technické vlastnosti: Farebné filtre, Hodnota / charakteristika: 3 možnosti (POŽIAR, PRIESKUM a FARBA); Technické vlastnosti: Pamäť, Hodnota / charakteristika: min. 4 GB interná (> 4 000 obrázkov); Technické vlastnosti: Vidieť cez dym - obsahuje svietidlo, Hodnota / charakteristika: LED baterka so svietivosťou 300 lumenov dostupná stlačením tlačidla; Technické vlastnosti: Dobíjacia batéria, Hodnota / charakteristika: Li-Ion 3,7V 1650mAh, min. 3,5 hodiny nepretržitého termovízneho snímania; Technické vlastnosti: Nabíjanie, doba nabíjania, Hodnota / charakteristika: magnetický nabíjací konektor s utesnenými kontaktmi, nabíjanie približne 1,5 hodiny; Technické vlastnosti: Obsah balenia, Hodnota / charakteristika: • 1 ks Termokamera• 1 ks USB nabíjacieho a dátového kábla• 1 ks USB napájací adaptér (220 V)• 1 ks remienka na ruku• 1 ks D-krúžok z nehrdzavejúcej ocele s montážnym príslušenstvom.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Termokamera Reveal Seek Fire PRO X alebo ekvivalent, Jednotka: KS, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
FLORIAN, s.r.o. 3 2 150,00 20% EUR 11. September 2023 364482

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.