Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné, čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3.; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažúce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené štátnou potravinou a veterinárnej správy SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko, chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 280, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzie zadné, mladý býk, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzí roštenec, býk, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Teľacie stehno orech, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracia pečeň, chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracie stehná, chladené, bez kostí a kože, kalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kurací stehenný rezeň, chladený, bez kosti a kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kurča chladené, bledoružovej farby, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 27, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Morčacie prsia, chladené, bez kostí, bez kože, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kuracie prsia, chladené, bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Párková klobása, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Párky jemné, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Šunková saláma, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 168. Šunka dusená, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Slanina bravčová, údená, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Údené stehno, čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Klobása bravčová, chladená čerstvá, údená gazdovská domáca, podiel mäsa min. 90%,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Masť domáca, čerstvá, škvarená bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 7, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Oškvarky, čerstvé, bravčové, bez kože, zasolené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
CIMBAĽÁK s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 11. Marec 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.