Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenom na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažuce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzie zadné, mladý býk, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 370, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzí roštenec, mladý býk, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Teľacie stehno, kuchynská úprava, orech, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracie stehná, kuchynská úprava, chladené, I.Q.F kvalita, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kurča, kuchynská úprava, chladené, bledoružovej farby, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Morčacie prsia, kuchynská úprava, chladené, bez kostí, bez kože, opracované, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kuracie prsia, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčová klobása, min. 95% mäso, údená, gazdovská, domáca, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Párky bravčové, čerstvý podiel mäsa 80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Šunková saláma z bravčového mäsa, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Šunka dusená z bravčového stehna, čerstvá, podiel mäsa min. 80% bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Slanina, bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Oškvarky, čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Daniel stehno, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Daniel roštenka, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Domäsko s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 10. Apríl 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.